Valborgsplaner!

Ihelgen blir det inriktning på flytt. Jag o Seb har äntligen fått tummen ur och hittat en lägenhet och på fredag får vi alltså tillgång till den. I och med det att det har hänt lite grejer så har den här flytten hamnat lite i skymundan. Vilket gör att både jag o Sbastian ligger en aningen efter i planeringen. Illa! Just nu ligger jag i mitt rum och ALLA mina saker är fortfarande inte paketerade i lådor.

Aja skitsamma, har kommit fram till en annan sak också. Nu när vi har slutat träna för ett tag så måste jag ta tag i mig själv. Jag vägde mig häromdan, 62 kg på 174 cm ger mig ett BMI på 20,5. Visst, 20,5 är normalt. Men om det inte KÄNNS bra, så kan man inte må bra. Så nu blir det löpning och styrka för hela baletten. sen tror jag iofs att jag kommer att laga nyttigare mat än jag äter här hemma.

Ikväll då, ska ta en sväng förbi systemet och inhandla lite stuff. Måste köpa "varmt och kallt", ett äppelvin som Natta introducerade för mig häromkvällen. Gott var det! Sen får vi se vad som händer. Grill här hemma iaf. =) Sen blir det väl att hitta på ngt med tjejerna. Jossa är hemma och Camilla likaså. Skoj!

Nu måste jag fortsätta. Pusshej

Lördag

Det var hemskt vad många det var som hade varit inne på min blogg igår. Jag tar det som att det finns många som bryr sig om Sebastian och kanske hoppas på att jag ska uppdatera dem om läget!?

Jag var där igår igen, och sov där till idag. Armen är svullen som fääään och jag tror att han opereras i skrivande stund. Om det inte redan är klart. Annars mår min bibi bra, han har ont i benen som förmodligen fick ta stora smällar när han landade.
Jag fick se en bild på vagnen igår, och den såg ganska förstörd ut. Insåg också då hur tur Sebastian haft som inte var kvar på fordonet. 23 ton är ganska tungt...

Har funderat väldigt mkt på Sebastians jobbarkompisar, dom var verkligen jättebra. Trots att dom själv kanske inte mådde superduper så fanns dom vid Sebs sida hela torsdagen och även en stund på fredan. Är säker på att Sebastian uppskattade det väldigt mkt.

Nu måste man försöka att börja prioritera tankarna till kvällens match. Dm-final mot ÖSK. En match man har laddat inför nu i flera månader. Känns svårt nu, men jag tror att när jag väl befinner mig på plan så blir det kanske lite enklare att fokusera på att få in den lilla bollen bakom ösk´s mållinje.

Nu ska jag ringa och kolla läget på kärnsjukhuset och sen ska jag käka pasta!!
Pusshje

:(

Fcik ett samtal igår vid halv tre från en uppjagad Jenny som sa att Seb var påväg till sjukhuset för att han
hade krockat med vagnen. Enligt uppgifter hade han slagit i huvud och armar.
Så jag o Micke drog till Skövde, pissrädda...

Men allt visade sig vara okej efter omständigheterna. Lite sår men inget brutet och ingen hjärnskakning. Vilket jag är väldigt glad för. Så om ni har läst om olyckan på aftonbladet så kan jag ju säga att Sebastian är inte allvarligt skadad, ingen annan heller för den delen.
Seb hade änglavakt och det verkar även jag ha haft. Skulle inte klara mig utan honom. Det är vid sånna här tillfällen som man inser hur mycket en person betyder för en.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2344382.ab

Respekt!

"Det där är brist på respekt tycker jag" Den kommentaren fick jag idag.

Jag lever (och har levt de senaste 10 åren) i två familjer på 8 kontra 7 personer inkl. mig själv. Det är inte många gånger jag har fått höra att jag är dålig på att visa respekt. Nån gång av mamma kanske, som tycker att det är respektlöst mot henne om man inte städar rummet så fort det är det minsta stökigt. Men annars har jag så gott so aldrig hört att jag är dålig på att visa respekt.

Varför fick jag då denna kommentar? Jo, igår på träningsmatchen så gick det så jävla kukigt (ursäkta språket, men det behövs för jag är så jävla pissed) inget jag gjorde var rätt och i uppspelen så deltog jag inte alls. Detta för att jag fick spela center efter 3 månader som forward. Jag bad coach att han skulle hålla koll på mig och vara lite mer aktiv i sitt coachande så jag fort kom in i mina gamla centerrutiner. Gjorde han det? nejnej, glöm det! Är det att visa respekt? Så redan då var jag en aningen frustrerad.

Idag när vi skulle ha lite matchsnack så säger coach; "Ja, särskilt Martina och Camilla var bra igår" Och eftersom det var dom två jag spelade med så känns ju inte det så jävla kul o höra. Visserligen visste jag ju med mig att det gick dåligt men lite halvt taskigt att säga det inför hela gruppen. Sågningen numero 1 fick jag!
Så började alltså min träning och värre skulle det bli. ALLT gick fel! Jag hade inte alls mitt självförtroende med mig. Så efter ett riktigt dåligt byte blev jag så jävla förbannad så jag kastade klubban bakom sargen och gick in för att lugna ner mig på en toalett. Drack lite vatten och efter ett tag kunde jag börja andas igen. Då när jag kommer ut i hallen igen så ska Erik genast snacka med mig. Hur kan han inte förstå att jag är så himla arg så jag inte vet vart jag ska ta vägen? Så jag svarar att nää inte idag, jag vill inte snacka idag. Vi tar det nästa vecka.
Och han förstår såklart ingenting.

Sen efter träningen kom det;

"Emma, vänta. Jag tycker att det är dåligt att du inte vill prata"
"Jaaa men jag kunde ju inte, jag är så jävla förbannad"
"Nä men det spelar ingen roll. Det där är brist på respekt tycker jag"
"Jaa men jag ville ju hellre spela innebandy"
"Så lång tid hade det inte tagit"

Nää men det är just det. Hade han lagt ner en halv minut åt att titta på hur jag såg ut när jag kom ut från omklädningsrummet så hade han förstått att om vi hade snackat då så hade jag endera klubbat ner honom eller så hade jag tillbringat resten av träningen i ett omkl.rum och gråtit. För så arg var jag! Att jag hade kunnat börjat tjuta just då, och det gör man ju helst inte på en träning.

Konstigt att hela laget förstog att jag ville vara "ifred" och bara spela som att inget hade hänt men att Erik, trots att jag sagt att han skulle låta mig vara, inte kunde göra det. Och han kallar mig respektlös.

Nu har jag fått skriva av mig lite ilska. Och nu ligger det här bakom mig. Så skit i det nu!

På torsdag är det ärtsoppa på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst. Ge mig då kyckling det gillar jag mest, Kyckling på fredag då mår man riktigt bra, kyckling på fredag det enda jag vill ha. Kyckling på fredag du hörde vad jag sa, jag vill ha fredag idag!

Av nån konstig anledning blir jag alltid glad av den låten.

Hejsvejs!

Trögo

Ett trögo. Det är jag det. Sitter här nu framför datorn sen 1½ timma tillbaka. Seb skjutsade hit mig förut av en anledning. Att jag skulle städa mitt rum. Och jag har hittills inte gjort ett skit! Trots att jag vet att mamma blir galen om hon kommer upp hit. Ja, då skulle man kunna säga att det är kört! Men snart ska jag ta tag i det!

Var på Jakobssons förut. Hittade en matta till vardagsrummet oh jättesöta flytljus. hehe, åker 3 mil för att köpa ljus. Värt!? Kanske inte så..

Veckan som kommer lär bli tuff. Om en månad blir vi Handelsbanken och jag har massor att göra! Planen är att börja vid 7 varje morgon. Får se hur länge det håller! Hade jag varit lite bättre om jag inte var så satans förkyld.

Dags att städa! (läs: läsa svensk maffia) hejdåhej

Onsdag?

Har haft en sjuk bloggtorka på sistonde. Eller snarare en stark känsla av att jag inte vill se en dator efter jobbtid. Har av den anledningen plöjt många böcker på sistonde! Just nu läser jag "Svensk Maffia", den kan jag rekommendera!

Men idag när jag satt nere vid TVn och lyssnade på när Frida skrek på Olivia för att hon hade tagit Fridas peaktröja så kände jag för att gå upp till mig och dra på datorn och skriva ett litet inlägg. Så här kommer det =)

Frågan är ju bara vad man ska skriva om, lagfesten som vi hade förra helgen blev riktigt lyckad. Jag hade beställt en exotisk bricka från Ekershallen (jäpp, ni läste rätt. Inte Lucullus denna gången) och den var en succé. Massa goda frukter, ostar och olika sorters skinkor. Till det hade vi potatissallad och rosenbröd! Gott!
Vid nio kom Nerikes herrlag, och då drog Martina igång en tävling som också blev lyckad. Jag är iofs glad att jag fick vara domare för jag hade inte velat vara med i tjejlaget. Jennie och Fanny lyckades inte ta en enda poäng. Och när Tammert skulle sjunga nån Carola-låt så skriker hon "JA! Den här kan jag, FYRA BUGG OCH EN COCA COLA!!" Haha sen när hon fick chansen att visa att hon faktiskt inte var tappad bakom en vagn genom att sjunga på en Spice Girls låt så misslyckades hon även där. "Oops I dit it again" är som bekant Britney Spears verk och inte nått som Spice Girls har gjort. Bättre lycka nästa gång får man väl säga.

Jag har lyckats stuka min fot också. Hittade inte mina inneskor häromdan när det var träning så jag tog mina gamla sunkiga löpardojjor. Det skulle jag kanske inte ha gjort, 15 minuter in på träningen så ramlade jag omkull första gången som följd av ett snedtramp. Då gick det bra, men 5 minuter senare gick det inte lika bra, foten knakade till och stukningen var ett faktum. Som tur är har jag diverse blivande idrottslärare, arbetsterapeuter och  KIF-spelare som kunde hjälpa mig att snabbt få på ett tryck så svullnaden inte skulle bli så stor. Och det blev den inte heller, nu, två dagar senare, är foten så gott som återställd. Så imorn kör vi på igen. Bara jag hittar mina skor och blir av med min förkylning som jag har nu.

Nu orkar jag inte mer.
Hejdåhej!

Just ja, Grattis marcus i efterskott!