mobilbekymmer??

kan inte låta bli att känna ett litet sting av saknad när jag tittar på min röda älskling. vi ha ju faktiskt haft det väldigt bra ihop.

Men så stoppar jag in mobilen i USB-uttaget till datorn. Och allt går som på räls, inget att installera för att ens kunna få upp mobilen på "den här datorn" sköööönt! Jag kommer nog bli väldigt nöjd med denna mobilen med. JÄ!

Slappardag

Efter en tuff dag på jobbet så är det väääääldigt skönt att ha träningsledigt. Att direkt när man kommer innanför dörren lägga sig i soffan och titta på Simpsons, 2½ men, Americas funniest homevideos, pokerfejs och annat dåligt skräp som går varje eftermiddag. När jag tröttnade på det så gick jag upp till mig för att städa rummet. Och för att kunna göra det så måste jag ha musik, ska jag lyssna på musik så måste jag ju starta upp datorn. Och vips så var jag fast i facebook, kompisars bloggar och en massa annat nödvändigt skit. Såg bland annat på aftonbladets hemsida att Gert Fylking eventuellt skulle få sparken från radion för att han sagt att Carola var kokkobengo som trodde att hon var Gud. Jag håller med om att Carola är ett psyk men å andra sidan så står Gert Fylking ganska högt upp på min lista för Världens vidrigaste människor. Aja nog ältat i den frågan. :D

Ihelgen så ska jag hem till Jossan i Linköping, vi ska på sittning på lördagkväll. Har aldrig varit på någon så det ser jag fram emot väldigt mkt. Åker väl dit på lördagförmiddag och sen hem på söndan. Måste vara hemma på fredagkvällen för då ska jag ut o käka med Seb och hans familj på Jensens Bofhouse. (hur skriver man ett danskt ö på datorn??) Hur som helst så måste jag skaffa mig en klänning till helgen, man måste ju vara vacker som en ros på sånna där tillställningar..;)

Dessutom har jag köpt mig en ny telefon. Den gamla var ju gammal som gatan så det var dags tyckte jag. En k850i bidde det, trevligt! Får väl se när den kommer, förhoppningsvis imorn eller på torsdag! Efter det tönker jag ringa 3 o klaga om den inte har kommit då. Så kanske man kan få nått fint av dom, det brukar vara så.. :D

Vet inte vad mer jag ska skriva, Sebastian blev glad för världens bästa present, OBH Nordicas ölfatsanläggning. Bra idé av mig!!

Hej

I väntan på....

Medans jag sitter här o väntar på att det jag scannat ska gå in i datorn så tänkte jag skriva en liten snutt..:)
Jossan ringde förut och kom med ett mycket roligt erbjudande..:D Måste nu gå o köpa mig en fiiiin klänning (nej, vi ska inte gifta oss)
Skriver mer när jag kommer hem, nu ska indexeras! :D
Hejdåhej!


Första träningen sen Thailand

Vad det dubbelträning? JA
Har jag sprungit speciellt mkt i Thailand? NEJ
Löpte vi intervaller på slutet? JA
Har jag någon hud kvar under mina stortår? NEJ
Har jag träningsverk idag, dagen efter? JA
Var jag död imorse när klockan ringde? JA

Längtar jag tills nästa träning? HELL YES!


2008


Orkar inte skriva så mkt mer än att det är dåligt väder idag med, vi slapp iaf regn igårkväll så kvällen var helt okej ändå...

                          

Klicka för större bilder! hej