Trött!

Uschanimej vad trött jag är.. Beror nog på att klockan är 06.57 och att jag gick och la mig alldeles för sent igårkväll!

Ihelgen blir det drag.. Julbord ikväll med laget, match på lördag och på kvällen blir det mys och pepparkaksbak hemma hos Lisa med alla syskonen.. Vi blir ett stort gäng! På söndag blir det en sväng till Marieberg och handla en massa saker, en pläd bland annat =) Måste hinna julpynta också och storhandla. Vi har inte en matvara hemma. Till och med spaghettin är slut!!

Aja, tråkigt inlägg. Men måste dra nu, sitter fortfarande i morgonrocken!
Hejs

Min bästa!

Kommer hem till en nedsläckt och tom lägenhet, eller katterna var där men inte Sebastian.


Iallafall, jag tänder upp lägenheten och möts av det här på matbordet:


Är han inte bäst?

Nu, Gossip Girl!
Hejs

AFV

haha är det bara jag som tycket att AFV är väldigt roligt? Alla som slår sig, alla söta barn som gör knäppa saker och så vidare. Aaa, ett bra sätt att varva ner efter jobbet iaf..:)

KFUM-fest ihelgen, vår sista! Shit vad jag saknar det laget, kanske inte att förlora men vår sammanhållning och att få träffa några av sina bästa vänner flera gånger i veckan.
Jag gillar ÖSK också såklart, finns bra tjejer där med plus att vi är några stycken som har gått från KFUM til ÖSK. Så snart kommer jag säkert att trivas lika bra i ÖSK som jag gjorde i KFUM.

Sebbo är inne på sin andra veckan hemma. Skönt att ha någon att komma hem till. Allt blir så mkt roligare när man är två. Plus att jag slipper diska, det är mitt värsta :)

Nu är det Las Vegas på tvn, vi hörs!
hejdåhej