Sjuk och ensam!

Tydligen finns det ett begrepp som heter "leave-sjuk", det är när pojkar (eller flickor för den delen) som gör utlandstjänst får komma hem på leave (typ semester hemma) och blir sjuka de första dagarna. Sebastian har varit drabbad av leavesjukan varje gång han har kommit hem. Det tar en sisodär 3-4 dagar innan han blir frisk och det är full fart på honom igen. Den här gången åkte jag dit. Vi var på Gotland ihelgen och kombinationen mellan hans förkylning och en iskall bungalow (jaa, dom kallar det för bungalow) gjorde att jag också insjuknade.
Så medan Sebastian flydde fältet till Malmö och Marcus så får jag sitte kvar här hemma under min luddfilt.. Var iväg och köpte kex, ost, chips och en himla massa satsumas. Är så glad att det äntligen är säsong för mina favoritminicitrusar. Bra med c-vitamin också, då kanske jag blir frisk..

Imorn då, först match mot Kumla i Kumla. Vi ska ta dem, det ska jag se till.. Även om jag sitter på läktaren!! Nästan så man ska ta med sig en trumma eller nått, haha är det något jag är bra på så är det att låta högt! Inget halsont i världen kan ta min röst =D
Efter matchen så är det lagfest i Byggstatiks lokaler, hoppas Anna och Jenny har fixat något bra upplägg.. Har absolut inget att ha på mig, får se om jag orkar att ta mig till Marieberg imorn eller om jag är lika risig som är jag idag.

Ska fortsätta kolla på TV nu, om en timma börjar Blades of Glory!

Ett klipp man ska kolla på när man känner sig lite nere :)

Vet inte om det är på riktigt med man blir sjukt glad ändå, älskar de två första tärnornas entré. Skrattar så jag gråter nästan =)

Av någon anledning så funkar det inte att lägga in klippet direkt här, men klicka på länken nedan!

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0

Paket..

Låg ett paket i min brevlåda igår som var adresserat till Seb. eftersom det låt en faktura däri
så var jag ju tvungen att öppna.. Nånting säger mig att det inte bara är Seb utan lillebror Sundmark som
kommer att hänga i min lägenhet de kommande 2 veckorna....