Läskig onsdag!

Just ja, glömde skriva att på onsdag ska jag till sjukan och ta blodprover för att sedan förhoppningsvis få börja ge blod. Håll tummarna för att jag inte har HIV eller dyl. =D (fast jag är tämligen säker att ja är HIV-fri)

Nu parlamentet, HEJDÅ

Söndagkväll

SÖndagkväll, helgen har gått ut på att börja flytta alla saker till nya lägenheten!

Spelade match idag också, div2 mot Rönnby. Vi vann med 4-2. Skitkul att spela med det är synd att jag alltid mår så jävla pissigt efter match. Illamående och ont i hela kroppen. Vätskebrist också. Blä!

Jobba imorn, men det blir kortvecka för på torsdag är jag flyttledig och på fredag jobbar jag halvdag. Skönt, men samtidigt går ju helgen åt till att flytta.

Parlamentet nu, kvällens killar har potential (fast Johan Glans my honeybunnysugarpop är BÄST)
Hejs

Ajaj

Ligger här och har ont i magen, tur att man har två goskatter som myser med en så man känner sig lite omtyckt åtminstonde..=)
Var barnvakt torsdag och fredag, Klara och Fanny klarade sig inte riktigt själva. Mysigt var det, igår fick dom hänga med på träning och idag fixade jag Fannys naglar. Jag och Seb var och kollade på lägengeten idag också, fick nycklarna igår så nu är det fritt fram och flytta in. Vi ska smygstarta nu ihelgen för att sen göra det stora lasset på torsdag och fredag. Vi är lediga då! Fint kommer det att bli, lite svårt med alla gardiner bara.. FAst det löser sig det med!

Nu ska jag sova lite
hejs

Havregrynsgröt....

Ska iväg o träna om en halvtimma och den middagen jag tänkt göra kändes lite jobbig att fixa så jag bestämde mig för att göra havregrynsgröt istället. Men fyfan vad det är äckligt, jag käkar det med äppelmos som visserligen är jättegott men jag kan ändå inte lära mig att tycka om det.
Så alla där ute:

Är det någon som kan ge mig bra exempel på vad man kan ha i för att göra gröten godare???? Snälla!


//Emma med kräkkänslor

Flytt!

Idag tackade jag ja till en ny lägenhet (har såklart frågat Sebbo först..;) )

Så nu blir jag, Basti, Cherrypie och Belfi norrbor. Närmare bestämt så ska vi bo i det nyrenoverade huset
på kasernen. Härligt att få flytta in i en lägenhet som ingen annan bott i typ. =)

Tjing!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jävla pissträning

Nytt!

Häromdan fick jag mitt vikariat förlängt, tjoho säger jag. Så fort jag skrivit på avtalet så är min framtid säkrad fram till augusti. Skönt! Och igår var jag först och klippte av mig håret, så nu har jag en bob. Efter det så åkte jag hem till Mari och så ixade hon naglarna på mig, så nu är dom blåa! Skitsnyggt (tack Gossip Girl för tipset..;) )

Ihelgen blir det min första match med ÖSK, ska bli kul. Hoppas bara att man är uttagen.. :)

STORT GRATTIS TILL LILLA LAILAJ (höhö) SOM FYLLER ÅR IDAG! DU ÄR BÄST!


Dags att föna håret och sminka mig, börjar jobba om en halvtimma!

Pusshej!