Helgen

Har varit en bra men snabb helg. Igår åkte jag, Seb och Wrangen till Varamon för att fajtas med vätterns svart guld - kräftorna. Även Jossan, som hade druckit en ansenlig mängd alkohol dagen innan, mötte upp i sin bil.
Lördagen gick åt till att fota pojkarna när dom badade, agna burar, lägga ner båt, lägga ner burar i vattnet, åka ner till hamnen, krama linus, krama linus mera, äta och sedan gå och sova. Idag plockade vi in burarna. Vi fick bara 50 kräftor och efter det åkte vi hem för kok hemma hos pappi.

Nu är jag trött och frusen. Ska a en dusch och sedan gå och sova i våra nytvättade lakan. Skönt!

Pusshej

pust

Begravningen var superfin med en fullsatt kyrka och det känns bra att det är "över"

Nu ska jag iväg till Lisa. Madde o Emma är där, vi ska mysa

Jobbigt läge

Benen krampar av träning, jag är hungrig som aldrig förr men kommer inte fram i köket pga av all disk. Dessutom har vi tvättid. Yes, life's greeeeejt

Dessutom närmar sig fredag oroväckande fort.

Wääwää

Trött som en bäver är jag idag! Ska gå till jobbet om en kvart och just nu sitter jag utan kläder och osminkad. Håret är inte heller fixat, tror ni att jag kommer att få stressa??

Tränade med Betty igår, kul o träffa henne. Men inte lika kul o träna. Ikväll blire Motala och fiska kräftor med Seb och Adde.. Adde får styra båten, jag får fixa fisket (emma=kräftfiskepro) och Basti, ja han får väl dela med sig av sin sällsynta humor.. Och med sällsynt menar jag att den aldrig märks av.. höhö

hejsvejs

Grattis

Grattis till dig Mårten som skulle ha fyllt 21 år idag!

Minnena är många, trots att de inte är från de senaste åren. Den Mårten jag kände var en glad och
lättsint person som inte lämnade någon oberörd. Är den Mårten jag vill och kommer minnas också.

Sen kan vem som helst få säga att jag inte var "närmast" Mårten, det handlar inte om det. Är ingen tävling, vilket
många vill tro. Han var iallafall killen som stod topp tre på kärlekslistan i låg/mellanstadiet (en gång sa han faktiskt ja när jag frågade chans. Och på julafon fick jag en offspringsingel och han fick en axedeo) han var killen som var coolast i klassen, med grön karamellfärg i spikesen. Han var killen som lurade i mig att han pappa var FBI-agent i USA, jag hade ingen anledning att inte tro honom. Några år senare fick jag reda på bluffen, pinsamt för mig. =)

Som sagt, många minnen. De flesta vill jag behålla för mig själv.





Det var en gång

Det var en gång en Emma och en Sebastian som hemsk gärna ville ha en katt, så då skaffade dom en liten brittbäbis som hette Cherry Blossom.  Cherry blev en väldigt bortskämd liten dam.. Varm grädde varje morgon fick hon och så mycket kärlek att hon nästan kräktes.
Eftersom Sebastian hade semester så var hon aldrig ensam några längre stunder. Men så kom det en dag då Sebastian bestämde sig för att åka till Tyskland och handla sådant som handlas i Tyskland. Öl!
Så blev det som så att Cherry fick vara hemma själv i tre dagar. Och varje dag när Emma kom hem, trött och hungrig efter en hård dag på jobbet, så fick Cherry tokspel av all energi som 8 timmars sömn ger.
Det här skulle inte hålla i längden.

Samtidigt, i en annan del av vårt avlånga land, får Marianne ett samtal. De blivande ägarna till Belfine har fått någon sorts akut allergi i familjen så Belfine kan inte bo där. Marianne lägger åter upp henne under tillsalusidan på hennes hemsida. Emma och Sebastian får syn på att Belfine återigen är till salu och Sebastian, som blev kär i chokladbollarna hemma hos Marianne redan första gången han såg dom, påbörjar mission övertala-emma-att-köpa-belfine. Vilket inte var så svårt, eftersom Emma också tyckte att Belfine var helt förtjuuusande.

Så startar en intensiv mailkontakt mellan Emma och Marianne som mynnar ut i två telefonsamtal, ett där Marianne berättar att Emma och Sebastian får köpa Belfine och ett där Emma berättar för Sebastian att han får åka och hämta Belfine.

Så nu bor det fyra individer på Ekersgatan 44 b. Sen Belfine kom har det varit fullfart, och alla är så glada över hennes närvaro! Till och med Cherry, som fräste på Belfine i början, älskar henne nu. Dom gör allt ihop!

Snipp snapp slut, så var sagan slut!