fan

Mårten hoppas att du har det bra där du är nu! Du lämnar kvar många som sörjer dig!

Kärlek

Matte älskar sin bäbis!!




Och min blåöga.... <3



Bio

Var på bio ikväll med Seb, det blev Batman! Den var riktigt bra, och han Jokern (han den som dog) var riktigt jävla superbra i sin roll. Har nog aldrig sett någon spela sinnessjuk så bra.

Imorn blir det en dagsutflykt till Ramsvik. Jag, Seb, Sanna och Kristoffer tar oss en sväng och hälsar på MAri och Pelle. Sol och bad vill jag ha, inget annat! Kanske en räkmacka på bryggan också.. Vi får se!

Gonatt alla!

HURRAHURRAHURRA

Är det en vanlig dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är EMMAS NAMNSDAG! HURRAHURRAHURRA

Grattis till mig, presenter skickas till ekersgatan.

Tjing

Hohohaha

Haha Sebastian har köpt en keps och nu lyssnar han på tung ghettorap. Han är en riktigt gangsta, eller!?
Samtidigt har Cherry tokspel och springer och slänger sig i gardinerna, ni hör ju hur jag har det!!

Tjing

Ps. Jag har en jobbarkompis som är väääldigt modig..

Hur tatuerad får man vara?

Vi var på Ikea igår, jag och Seb, och på Ikea så gick det en kille med vad jag tror var hans flickvän och hans mamma. Den här killen var en riktig klassisk punkare, han hade tuppkam, en skinnväst som det stod Ebba Grön på, stora kängor som fladdrade på vaderna och såna dära "snygga" tajta leopardbrallor i en smutsrosa nyans. Stilen är ju inte helt ny så hade det inte varit för hans tatueringar så hade jag nog inte ens tänkt på hans existens. Men så var det ju det, hans tattoos. Han hade en svart linje som gick längs med hela hans ansikte, längs med ena kinden gick linjen och över pannan och sen bak i huvudet längs med tuppkammen. Och detta var inte nog, på ena kinden hade han tatuerat ett spindelnät med en spindel.  Och hade han "bara" haft dom här tatueringarna så hade det varit mer än nog, men nejnej jag har inte kommit till det värsta/bästa ännu, för i hans panna hade han gaddat in texten "fuck off". Nää men snyggt, verkligen.
Alltså, inte för att han inte ska få ha hans tatueringar ifred, jag bryr mig väl inte om honom. Men har killen flera miljoner på kontot så han aldrig behöver jobba i hela sitt liv? Eller har han en säker plats på sitt nuvarande jobb så han aldrig någonsin behöver gå på en anställningsintervju?? Jag är verkligen för tatueringar, hittar jag det perfekta motivet (jag är det på spåret) så kommer jag nog själv tatuera mig. Och jag tycker verkligen inte att en tatuering på armen ska ha något med huruvida man får ett jobb eller inte. Men, skulle jag sitta som chef på ett ställe och det kommer in en kille som har en text i pannan som lyder "fuck off" så skulle jag nog tänka både en och två gånger innan jag skulle anställa honom. Jag menar, någon gräns måste det väl finnas.
Men jag har kanske fel, alla har ju självklart rätt att se ut hur som helst!

Var på indigo för första gången igår, hade sällskap av Linn och Soss. Hade den roligaste kvällen på länge. (eller sen Ios) Efter tapas, en himla massa drinkar och en kanna med Sangria så drog vi vidare till Pitchers. Gick förbi Linns lägenhet för hon ville ha en tröja. Den var riktigt fin, men skönt att höra att jag inte är den enda som tycker att tavlor är en svår och jobbig sak att köpa. Utanför Linn så fanns Johan Nilsson, kul att se han också. Han var nytatuerad (!), en väldigt fin svart tatuering på armen. Fast jag gillar när det är färg, men smaken som baken. :)
Iallafall Pitchers var überfullt så det blev bara en snabbis där innan Linn och Soss gick hem och jag gick till Seb, Adde och Addes militärkompisar. Vi drog till McDondals, jag kände att jag kunde mucka med alla. Jag hade ju några bodyguards så att säga :) Jossan som jobbade gav mig en stor pommes när jag bara köpte en liten. Men det är sånt man ska vara tyst om.. blinkblink. Sen provade jag chocolat dreams med, men jag fick brainfreeze så jag slängde den.
När Adde och co bestämde sig för att dom skulle gå till järnvägsövergångstället vid polisen och sparka på stolpen med klockan för att det skulle plinga så satte jag stopp för vår rooooliga kväll och jag o Seb tog en taxi hem till Cherryberry.

Idag blire Rusta med mamma, hon ska fynda schampo och balsam. Och jag ska köpa tvål. Sen ska jag fixa mina nails hos Mari och Basti ska klippa sig. Mat blire nog där också.

Hejdå alla glada!

Piss-idiot-satans-jävel

Nått jävla dumhuvud snodde min cykel imorse. Jag kom ut vid åttatiden och skulle åka till jobbet
och allt jag finner är ett uppklippt lås.
DU SOM SNODDE MIN CYKEL: JAG HOPPAS ATT FRAMHJULET LOSSNAR NÄR DU ÅKER NERFÖR EN LÅNG BACKE SÅ DU RAMLAR OCH SLÅR IN HELA PANNBENET OCH ATT HELA DITT ANSIKTE BLIR UPPSKRAPAT SÅ DU FÅR LEVA MED ÄRR FÖR RESTEN AV LIVET.

Det var allt, tack för mig!

SATC

Fyyyyfan vilken film! Jag älskar!

Ska köpa den så fort den kommer ut på dvd, ingen olaglig nedladdning här inte. nejnej...............

Madde och Jossan är här nu, vi snackar om huruvida svamp är en könssjukdom. Jag hävdar att om man har svamp i könet (haha) så är det en könssjukdom. Medans Jossan o Madde hävdar att könssjukdomar smittar genom sex, svamp kan man få ändå. Aja jag fick hursom helst ge mig efter att ha googlat lite. Men jag tycker fortf. att har man en sjukdom down there så är det en könssjukdom!

Nu tillbaka till att försöka aktivera Cherryberry my honey!

Sebbola är och handlar fulsprit i Tyskland, kommer hem på onsdag.. Och det sista han sa var att jag "inte fick visa Cherry för Mari och Sanna förens han var hemma". Höhö vi får väl se hur det blir med den saken!

Tjong i medaljongen! /E

Hemkommen

Kom hem från Grekland igår. Fyfan vad roligt vi har haft, det här blir en resa man sent kommer att glömma.
Orkar inte lägga upp bilder idag, men gör det någon gång i veckan. Höhö här sa hängas ut Jossan! Närå..;)

Sen hände det ju en till grej igår, vi fick hämta hem lilla Cherryberry, och hon har anpassat sig ganska bra här hemma.
Vi har lekt hela dan, favoritleksaken är en laserpekare. Hon blir heeelt tokig. Senaste timmen har hon sovit i katträdet bredvid soffan. Eller på golvet nedanför Klart är iallafall att hon ska vara i närheten av oss. Mysig!

Jobb imorn. ujuj!