Skitig lägenhet

Lägenheten behöver städas, men inte idag. Nu tar jag på mig bikinin och går o köper jordgubbar. Sen går jag o lägger mig i parken med en bok!

Hejdåhej!

Aaaaaaaahm

Helvetes jävlar vad snygg den killen är. Han klår fan Gustav Norén i Mando.

image61
Kim Källström, eller Taco-Kim som Seb så svartsjukt kallar honom. höhö

Unga mödrar

Satt och tittade på unga mödrar på femman förut. Ville bara säga att jag är såååå glad att jag inte är barn till nån av dem.

Jag var på Zone förut, som ska stänga sin butik i Träffpunkt inom kort. Dom hade världens rea så jag och mamma shoppade loss. Eller ja, skålar till kissen, ljuslyktor, grytunderlägg och korgar till toaletten blev det. Jättfint alltihop, men mst nöjd är jag nog över kisseskålarna. Stopid/Cherry kommer att få det bra här hos oss.
Ni som vill se hennes syskon kan gå in på tazzamores.se och checka in dom små sötnosarna. =)

Aa men hejdå

Är det bara jag...

... eller blir ni också rädda när ni ser den dära chokladmannen i Axereklamen?? Han är fasen o klass med chuckydockan och den där lilla ninjagubben som börjar leva i ett avsnitt av förhäxad.

Idag, plugg.

Minigolf

Spelade minigolf med Klara i torsdags, gissa vem som vann!?

image59

Kan inte låta bli att lägga upp en till bild på min lilla kissemisse...

image60
Lite dåligt storlek men det är någe knas med sebs mobil!

Hehe

Har uppfattat vibbar ifrån Sebastian att han har varit lite sugen på utgång ihelgen. Men så igår var vi bara hemma och det var väl också meningen att vi skulle vara det ikväll också, i och med att vi var uppe med tuppen imorse (kl 09.00). Men så får Seb ett samtal från hans älsklingsAdde, och jag hör hur Andreas frågar om Sebastian vill med ut och Seb svarar att näää dagen har varit lång osv. Det hela slutar med att dom lägger på.
Så frågar jag Sebastian varför han inte vill gå ut för jag ser på honom att han faktiskt vill det. För att göra en lång historia kort, Sebastian går ut med Adde och jag blir kvar själv här hemma. Boys will be boys.

Gårdagen var för övrigt perfekt, mys i soffan med min älskling och sushi till det!


image58

Vårat nya tillskott

image57

Pluggdag

Idag är det mission pluggning precis hela dan, så stör mig inte nu!!

Förut när jag skulle kommentera Martinas nya blogg(seawindlegacy.blogg.se) så fick jag skriva i en sån där säkerhetsruta två gånger, ni vet där man ska skriva typ D4g7 för att bevisa att man inte är någon spamidiot. Det var lite coolt!

Mina blommor behöver vatten för dom sloknar, me jag har inte tid att vattna för jag ska plugga! hehe

Och när jag ändå hittar bilder från gran canaria.......

............. så har vi en här där jag hade bränt mig skapligt mycket! Jag lär mig inte av mina misstag!

image56
Det där är ju inte direkt mitt smalaste ögonblick heller...

Onsdag

Har haft så tråkigt i eftermiddag och efter att ha spanat på alla hemsidor och bloggar som jag gör minst en gång per dag så gick jag in på bloggtoppen för att se om jag kunde hitta ngt nytt där. Men fyfan vad trött jag blir, för när jag går in och kikar på de 5 mest populära bloggarna så läser jag;

1. Kenza
2. Blondinbella
3. Tjuvlyssnat
4. Stina-Lee
5. Engla´s Showroom

Jag orkar inte med dessa modebloggar. Visst tjejerna ser bra ut (med undantag från blondinbella som ser mest skum ut) och de har bra smak vad gäller kläder men hur kan folk orka läsa om detta? Jag förstår det iallafall inte.

Jag får hålla mig till mina gamla bloggar som jag läser. (Sundmark, bröderna Schulman, Klara, Tjuvlyssnat, Tjuvtittat, Madde, Krula, Emma, Anna Hibbs, Markus, Sebastian, Oskar, Ryan) Hehe och när jag radar upp dom på detta viset så är det kanske lika bra att jag inte läser flera. Det blir så jäkla uppenbart att innebandyn måste starta igen så jag får ett socialt liv! hehe.

Nu måste jag fixa iordning här, Ewa kommer snart och hämtar mig för jag ska vara barnvakt till min tjejer imorn! Mysigt! Dessutom kommer Sebastian hem på fredag och så mycket som jag tjatar på honom så kan det inte se ut såhär när han kommer för då lär jag få igen lite.. hehe.

Bara nästan 2 dagar kvar till jag får träffa min lilla Assaro, eller Stopid som han kommer att heta. Efter det kommer det upp kort på honom, finns redan nu på www.tazzamores.se och en bild som är ännu sötare på min mail.
Jag längtar längtar längtar!!!!!! Och om det nu är någon som undrar över val av namn, jag o Seb kom inte riktigt överens, jag ville döpa han till Kreshnikorki (efter en fysiklektion som spårade ur fullständigt, tack Johanna!) och Seb ville döpa han till Bacon eller Stalin. Så då fick det bli Stopid, lagom sött. Eller så blir det Assaro, vi får se helt enkelt.

Nu måste jag sätta fart, det ligger winegumkartonger, bilarpåsar, popcornskålar och riskakor-med-ostsmakpapper all over the place!
Pussokram

image55
Mina flix på Gran Canaria..:D

Shit fan

Jag o Seb har kontaktat två uppfödare av britter och det verkar fasen som att det blir något utav det här. Är så jäkla pirrig! Nu ska jag sova, det blev sent igår kväll.

Hoppas att ni har det bra därute!


PS: Camilla och Madde, jag ser till att ha en massa klarityntabletter hemma. Och Jossan, du är bannad från min lägenhet fram till det att kissen har blivit stor! haha ;)

OOoaaaah

Nyss gjorde jag något mkt läskigt. Fast det känns bra, men första stora beslutet för mig typ. Håller tummarna nu! Och jobbar hårdare för ett framgångsrikt SHB!

Fredag

Jag är sjuk och det suger fan balle! Jag o Seb som skulle fixa så mkt ihelgen. Får se om jag ens orkar gå o diska..
Och uppepå min sjuklighet så har jag fet träningsverk. Lite konstigt med tanke på att jag bara har sprungit 5 kilometer. Det borde inte kännas.

Möte här igår, det kändes bra faktiskt. Tror att allt kommer att ordna sig till nästa säsong, vi har redan några nyförvärv och mer ska det bli!  :D

Nu. Animal Planet!

Hejsvejs

Arbogamorden

På efterlyst tar dom upp arbogamorden och jag kan inte hjälpa det men tårarna rinner hejdlöst. En mer tragisk händelse finns knappt. Hur kan en människa sitta inne med en sån vrede att man slår ihjäl två små barn?

Cravings

Så här dagen efter löpning så har jag feta begär efter sushi! Just nu är det fan min favoritmat.

image54
come to mama

Ååååh

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från mobilkameran. Men eftersom blogg.se är übersegt och allt hängde sig så pissar vi på det.
Tänker bara lägga upp dessa bilder:

image51
Jag har fickparkerat! Typ första gången efter att ha haft körkort i snart två år...:) Lägg märke till
Sebastian sexiga sjukhusoutfit!

image53
Såhär nöjd är jag när jag har lyckats med en fickparkering.


image52
Och såhär gla blir jag när jag får vara med Martina, my biatch!

Irriterande!

Går in på Facebook och ser att jag har friend request. Blir alltid så nyfiken ocg glad när jag får sånna. Tänk om det är någon gammal barndomskompis man inte har snackat med på hundra år. Så jag klickar på knappen med spänning.. Och får se att det är ett gammalt jävla fult fetto från Turkiet som vill bli vän med mig. Eeeeh, vad tror han? Jag har ingen aning vem den människan är, och det är ju inte direkt första gången man får en förfrågan från nån tönt i Turkiet! Okej, kul att lära nya människor kanske ni tänker nu. Det gjorde jag med första gången, men sen när idioten började snacka om hur vacker jag var och om vi inte kunde ses  (efter typ två mail) så la jag ner och lovade mig själv att aldrig mer svara på nått sån desperat jävel!

Aja pepp inför vårruset nu, hehe lovade mina jobbarkompisar i ett svagt ögonblick att jag skulle ställa upp. Så nu sitter jag här i underställströja och löparbyxor. Ska bara tejpa foten och dra på mig Handelsbankstischan sen är jag ready to go! Har aldrig varit med i vårruset men det blir nog bra! Efter det blir det Pitchers med ena delen av det snyggaste homoparet jag vet, Betty..;) Några till från laget följer också med! Ska bli gött med en burgare eller bara en smirre kanske..:)

Just ja, skruvade upp nya bokhyllan igår med, blev riktigt najs. Men jag som trodde att alla kartonger skulle försvinna puts väck hade ju jäääävligt fel! Alla kartonger står kvar, de flesta är Sebbolas. Och däri ligger det bara massa skräp som jag vill kasta, men det kan jag ju inte göra. Det är ju faktiskt inte mina grejer!

image49
Såhär blev det. Och javet att tapeten är skitful, vi jobbar på att få byta!

Tallin

Efter en helg i Tallin med tillhörande båtresa så är det ett trött gäng som sitter i bussen hem.
Jag vet att SEbastian ska ha bluetooth på den här datorn, men jag hittar den inte. Annars hade jag kunnat lägga upp lite bilder!

Tallin var en vääääldigt ful stad. Och dom som jobbade på resturanger och i affärer var inte det minsta serviceminded. Bla fick vi utskällning av en tjej som blev sur när vi trodde att det var bordsservering. På ett annat ställe blev en tjej sur för att jag trodde att det inte var bordsservering när det i själva verket var det. Man hade med andra ord inte en chans att göra rätt.
Hittade en kjol iallafall som var fin. Sanna var den som shoppade mest, två klänningar och matchande tights till..:)
Sen blev det ju lite alkohol också, men jag är så dum för jag tänker alltid att jag ska köpa på mig en massa. Men när jag väl står det bland alla hyllor med billig sprit så vill jag inte ha något! Iallafall så blev det en vodka och 2 flaskor mousserande vin. Får väl se om jag nånsin kommer att dricka upp skiten. Tänkte köpa nån kartong med Smirnoff Ice också, men dom kostade typ 16 spänn styck o hemma kostar dom 20. Och om man väger in allt kånkande jag hade fått stå ut med så kändes det inte värt att handla det i Tallin.

På bussen luktar det svett och en tant sitter o äter fågelfrö bakom mig. BLÄ!

Nu ska jag kika runt bland alla bloggar! Hejs!

JÄÄÄÄÄ

Sitter i min soffa med kompisar och spelar giutarhero. Allt är perfa med andra ord! Dessutom är Sebbola utskriven!!

:)

Tittade nyss på klockan och såg att den var exakt 00:00. Och då fick jag bara en sån plötslig känsla av att nu börjar allting om på nytt.
Vetskapen om att när klockan slår 00:00 fredag natt så ligger jag i min nya säng, i min nya lägenhet, med nya täcken och med min pojkvän som inte är så ny, är underbar! Kan knappt bärga mig. Hoppas bara på att jag inte får ligga där själv. Han måste bli utskriven efter operationen på fredag!

Nu ett avsnitt av Parlamentet. Sov gott alla!