:(

Bara så alla vet, det enda jag kommer ihåg från helgen är att vi hade en av de roligaste festerna jag nånsin varit på i lördags kväll. Antar att det blir så när man det bara är folk där som man tycker om. Jag skriver som Soss: Kfum-bäst på fest.

Tränade igår, dubbelpass. Först skulle vi springa i 20 min för att sedan köra 20 st 30-30 intervaller. Gick skitbra! Efter det så körde vi vanlig innebandyträning. Även den gick som på räls.

Men imorse när jag vaknade så hade min hals tjockat igen, fick åka hem från jobbet vid elva för jag kände att jag inte kunde koncentrera mig och jag frös som en galning.
Nu, 4 prisonbreak avsnitt senare så kan jag fan knappt svälja. Lär stanna hemma imorgon också. :( Surt, för det är massa att göra på jobbet som ska vara klart tills imorn, samtidigt gör jag nog ingen nytta där imorn.
Snart ska mamma och jag ut på en promenad i skogen, hon har varit hemma idag och igår för även hon är sjuk. Så förmodligen har jag fått samma som henne. Blä! Samtidigt är det bra tajming för vi har spelledigt ihelgen och då behöver jag ju inte missa någon match. :)

Köpte en ny mp3spelare häromdan med, en samsung blev det. Sebastians syrra har den och han sa att hon tyckte att det var bra. Så då slog jag till..:)
Nu ropar mamma, hejdåhej

PS: Jag älskar mitt nya schampo o balsam som luktar pepparkaka! aaaahm

JÄÄÄ

yesyesyes äntligen har jag fått igång mitt överföringsgrejs från datorn till mobilen. nu har ag förhoppnngsvis massa rolig musik på mobilen och massa roliga bilder på datorn.
fixade akvariet idag, har köpt 6 nya neontetror och 3 gurami också..

image21

för skarpa bilder..:P Så här ser resten av rummet ut, så har lite kvar att göra :D

image22

skräpigt som fan är det :D

haha hittade en bild som jag tog på själv samma dag som Jossan åkte till Linköping för att stanna där i minst tre år.:
image23

men hade inte hjärta att mmsa den till henne då. hehe

Följande bild är från en dag på jobbet när jag o Johan hade en av våra dagliga pilkastningstävlingar. Efter den här sommaren är det åtskilliga märken både i väggen runt tavlan och i golvet efter våra eskapader. haha

image24

vem det var som kastade den här pilen låter vi vara osagt..................

här är jag vääääldigt nöjd med min outfit, kanske nått att ha på lördag kanske?

image25

eller inte.

Det här fick Lisa av mig och Josse i födelesedagspresent. Fast inte det stora halsbandet

image26

Det var allt för ikväll! Mer bilder kommer, kanske.......

Hejdåhej.

PS: Är lite lätt nyfiken på vilka som läser bloggen. Tillkännage er!


Jag tar tillbaka

Satt precis och läste mitt förr inlägg. Det låter ju hel sjukt. Jag försöker inte forma Sebastian eller något. Jag menar, titta bara på bilden och försök föreställa på vilket sätt$ man skulle vilja forma honom på. Jag hittar inget!!
Bilden är från vår trip till London, som jag fick av honom i födelsedagspresent..;)

image20

ouioui

Längesen jag skrev nu, men jag hinner inte så mkt längre. Känns som att mina dagar går ut på att sova, jobba,träna, måla nån nagel, och sen sova igen. Är ständigt trött trots att jag oftast lägger mig innan tio varje kväll. skumt, håller förmodligen på att bli sjuK! :S

Helgen har varit tuff. Igår spelade vi match i ljungsbro, åkte vid elva och kom hem vid 8 typ. Då kom Camilla och hämtade mig, meningen var att vi skulle kika film och snacka om en massa men jag somnade vid halv tio ungefär så hon åkte när nyheterna gick igång. Kul sällskap man är. Sen idag hade jag samling vid 9 imorse för inventering på Överskottsbolaget. Det tog aslång tid, var inte hemma förens 4. Sen vid 6 så hade nerikeherrarna match, så den var jag iväg och kikade på, en mkt spännande match..:)

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova (klockan är ju trots allt tjugo i tio!!) Men först ska jag kika på SATC (sex and the city) . Är på säsong två nu och jävlar vad jag älskar den serien. Känner igen mig så himla mkt i Carry, hur hon kämpar med att forma Mr Big. Eller forma och forma, hon kämpar med att få honom att möta henne halvvägs. Ni ska inte tro att jag tyckte att Sebastians val att göra ytterligare en termin i Skövde var en bra idé. Tvärtom, många tårar har spenderats på det beslutet. Samtidigt är det det som är så bra med Sebastian, att han är självständig och gör vad det han vill göra. Tänk om han hade låtit bli, och så sitter vi där, 40 år senare och han är bitter som fan på mig för att jag fick honom att skita i utbildningen i Skövde. det vore ju hemskt.

Nu ska jag sova. hejdåhej!!

AJAJ

Min rygg är kaputt, inflammation o grejer. O igår efter att Henrik knäckt min rygg så sa han att det kunde vara disken. USchanimej vad illa det skulle vara. Typ tack o hej innebandy vi "hörs"!!

Köpte jacka hos linn igår på Boomerang ( nej jag tänker inte använda din omskrivning av boomerang, linn :P )
Det är deras klassiska dunjacka, i marinblått. Gick omkring med den hemma igår o mös, för fyfan vad skön den är.

Efter jobbet ska jag träffa KArin vid eyra och då ska vi simma och sola. Måste ju börja jobba på brännan till thailand. Nu är förövrigt handpenningen lagd! Tjiiihooo!
Och jag har kanske tagit ut händelserna i förväg, dedär med MArilyn MAnson o Turbo va visst inte bestämt. Fastän Sebastian sa att vi kunde gå häromdan. Jag ska nog köpa dom biljetterna till han och sen ge dom till honom i en för tidig födelsedagspresent. Så är det problemet ur vägen ;)

Tajm for wörk. hejdåhej

Planering

Planering inför jul:

15e december : Marilyn Manson, förband Turbonegro. Stockholm, Hovet! GULD!
16e december : Avresa från Arlanda till Thailand med min bejb..;)
17e december - 2a januari : Solning, bad, snorkling, mys, drinkdrickning, intagande av god mat, fotografering, dränkning av Seb, Matning av fiskar i havet osv osv. :P

Inga konstigheter :P

Tisdag eftermiddag

Jag har absolut ingenting att göra, så himla trist. Hade inte så mkt returer imorse och Inger scannade
två dagar förra veckan så idag har det varit aftonbladet varannan minut. Jag o Carina skulle städa kablar tänkte vi men vi hade inte rätt hjälpmedel, en skruvdragare och skruvar. Plus att Carina hade kjol på sig idag. Imorgon ska Henrik stå för skruvarna och skruvdragaren och jag o Carina ska ta på oss blåställen. Eller åtminstonde jeans. :D

London då, vi krockade som sagt med ett rådjur på lördagmorgonen. Han va dum i huvet och sprang över precis som vi kom med vår bil. Fast det gick bara i 20-30 km/h så det var inte så farligt. Tror dock inte rådjuret överlevde och om det gjorde det så hoppas jag att en jägare har sökt reda på det och sen skjutit det för han måste åtminstonde ha blivit skadad. Som tur är så ringde handlinskraftiga Emma 112 medans Sebastian satt o skrek vid ratten..:P Följden som blev var att vi tack vare det slipper betala självrisken på typ 2000 eller nått. Skitbra!
Väl i London så gick vi först på Oxford Street. Det var packat med folk så en tur som normalt kanske skulle ta 40 min att gå tog istället 3 timmar. Sjukt! På kvällen gick vi på musikalen "Queen-We will rock you". Så jävla bra, den handlade om hur några personer i framtiden slog sig lösa från ett samhälle där instrument var förbjudna och bara popkulturen var tillåten. Dom som sjöng var så jävla grymma, har nog aldrig sett en så mäktig musikal.
Söndagen tillbringade vi i Hyde Park där vi gick och tittade på allt som fanns att se, drack te vid ett mysigt café och matade ekorrar.
En riktigt bra helg, men nästa gång vi åker (en resa i vår planeras) så ska vi nog vara där nån dag mer. :)

Nu är det bara en timma kvar tills jag slutar. Har inte kollat blocket än så jag får väl göra det..:P

Hejdåhej!

PS: För er som undrar så jobbar jag en massa också! När jag har något att göra...

London

London var skitbra, med undantag för ett rådjur som förmodligen är död nu och hela lördag förmiddag på skavsta flygplats. Hinner inte skriva mera just nu, läs Sebs blogg så får ni veta mera http://sundmark.eu

Grattis Lisa som fyller 20 år idag, nu äru stor min lilla lillasyster som jag tycker om maaaasssor..;)

Torsdag eftermiddag

PÅ ett sätt beundrar jag alla som är djupt troende. Att man kan tro på nått så stenhårt är något
jag aldrig kommer att kunna göra. Det finns en gen i mig som älskar att ifrågasätta saker.
Särskilt sånt som man aldrig kommer att kunna få bekräftat.

Är sjukt trött, vill allra helst hem NU! Seb kom hem förut idag så det vore bara så skönt att få
åka hem till mig med honom och titta på alla serier som har startat och bara vara. Men icke sa nicke
det är träning ikväll. Börjar 17.15 till 18.45. Sen efter det så ska vi säkert snacka lite inför matchen ihelgen
(som jag ändå inte ska vara med på) och efter det så ska jag få massage av Josses mamma. Inte förens
efter det kan jag hoppa på cykeln och möta Seb hemma hos han för att därefter cykla hem till Lundby!
Ska bli skönt att få massage, har så himla ont. När jag ska spela innebandy och bara är lite varm i axlarna så
liksom pirrar det i axlarna. Skit obehagligt. Stefan på jobbet (chef för aktieavdelningen) kom o massera mina axlar
i 2 minuter typ. HAn hittade flera knutar, så en ordentlig massage är förmodligen på sin plats.

Till lite roligare saker: Jobbfest imorn, och på lördag LONDON!!!!! Ser jag så hårt fram emot. Ska ta ut pengar till
Seb ikväll så han kan växla åt mig, vet inte hur mkt jag ska ta ut bara. Det är de värsta. Har ju aldrig varit i London så jag har lixom ingen aning hur mkt kläder som faller en i smaken. Sen hade vi väl tänkt att käka på en riktigt fin restuarang för "det är vi ju värda" som Seb sa. :D

Blev förövrigt klar med kuverten också, jag ljög för er, det var "bara" 860 kuvert som skulle skickas. Jaja, det tog tid iaf. Men nu äre som sagt över, skönt tycker nog både jag o Britta :P

Nu måste jag ringa Betty för o höra om hon har fixat fram dedär telefonnumret jag vill ha från henne. Har nämligen kommit på BÄSTA partyaktiviteten till nästa lagfest den 27e oktober! Sen får vi väl se om alla i laget tycker att det är en lika god idé. Men isåfall kan ju dom fixa lagfest nästa gång..;)
Hejdåhej!!!! :D

SKoj

Sitter här ock kuverterar 3000 brev. Tykcer synd om mig själv såklart. 3000 brev är mer än vad man kanske tror. VAd som tröstar mig är att i detta brev så finns det en produktfolder. I den foldern så sitter det en ansökan som kunden i vanliga fall ska fylla i för att få den här produkten. Men i detta fall så ska kunden inte göra det. Därför är det en stackars sate som har fått sitta och rita ett stort kryss över hela ansökan med en blå tuschpenna. Den personen måste ha lägre ställning än mig på banken. Yes, jag klättrar redan på karriärstegen.. ;D

Sebastian har förövrigt sett mitt nyfärgade hår som jag lyckats hålla tyst om. Det är brunt nu, med ljusa och röda slingor. Hade tänkt hämnas på Sebastian och inte berätta nått förens han såg det. Eftersom han gjorde så mot mig när han rakade av sitt hår. Men så la Madde ut en bild på mig på facebook sen helgen, hon kunde ju inte veta att jag inte hade sagt nått. Sen pratade jag med Sebastian igår på telefon, när han frågar om jag är rödhårig så svarar jag att det var en gammal bild och jag fortfarande är blond. "Bra" får jag till svar då. ÅÅÅÅÅÅÅÅ vad roligt det känns att lägga 1400 på håret och sen tycker killen inte ens att det är snyggt! En smäll borde han få..:D

Fick ett tips häromdan om att Marilyn Manson kommer till Sverige o spelar. Går in på Ticnet för att titta lite mer, och får se att Turbonegro spelar som förband. Wiiihooooo skriker jag och får sen syn på datumet när dom spelar. 15 december, den dagen jag o Seb hade tänkt att åka till Thailand. Alltså måste jag vara världens bästa flickvän ihelgen och inte vara arg på han alls så vi kan åka en dag senare. Med andra ord får jag väl åka till Åhléns ikväll och köpa blonderingsvätska och en slinghätta! Eller nått.

Dags att fortsätta med mina älskade kuvert. :S

Hejdåhej!

Noooo

går in på alex blogg, och får se att han har lagt av.. Panik!!! VAd ska jag nu sitta och skratta åt? Calle har ju också lagt ner, men som tur är så ska det börja dimpa ner nyhetsbrev från honom i min inkorg på hotmail!

Dags att titta på alla söta djuren på blocket! ;)