Ett steg närmare mot att bli vuxen.....

Shit pommes, för mindre än en minut sen så gjorde jag något häpnadsväckande. Jag tog bort min lunar!!!!!!! UJUJUJ, efter sju års medlemskap, 580 poäng i status och en jävla massa inloggningar så kände jag att nu fick det vara nog. Känns lite sorgligt, när jag tryckte på ta-bort-knappen så pirrade det till i magen. Som att jag gjorde något förbjudet och spännande. Så allihopa, saladfinger_ är nu ett ledigt namn! Bara att plocka..:P Och ni som inte vet vem salad fingers är borde googla på denna underbart sjuka men söta flashfilmsfigur! Tror jag ska göra det nu för de va så längesen jag såg han, säkert då jag visade Sebastian för 1½ år sen. :) <3

PS: Sök på "Salad Fingers by David Firth"


:)

Fick ett samtal i förmiddags, helt plötsligt ordnar allting upp sig åtminstonde ett halvår!!!! GREJT!

Haft en jättemysig dag idag, först lunch med mamma, efter ett tag kom Camilla och slog sig ner. När det var dags för mamma att gå tillbaka till jobbet så gick jag o Camilla på stan en stund. Hittade en asfin tröja på MQ, men den fanns inte i min strl så vi åkte ut till mb och där fanns den. Woho!

Har inte träffat Camilla på typ 5 veckor nu så de va asgött att se henne igen. Och ikväll kommer Seb hem, eller han är redan hemma. Men vi ska ses ikväll. Jä! En bra dag idag helt enkelt. :D


Imorn är det samling 0730 utanför Birgittaskolan för då ska laget åka på träningsläger, till Askersund typ. Eller snarare harjebaden...:) Vi har tre träningar och en match på hela helgen så det blir mkt innebandy. Skoj! Imornkväll blir det mys och lära känna dom som är nya. Ska bli riktigt kul, för de känns som att det bara är skna människor som kommit till laget :D

Nu ska ja ringa pappa o höra om ja kan snotta bilen.. Heeejs

image19
Önskar det här vore pappas bil, men icke. :(

Ajaja

Måste skaffa mig något vettigt att göra. Plugga, flytta till en annan stad. Ta tag i mitt liv.

Tunisien

Yes, ligger här i sängen och har så hiiiimla tråkigt. Så tänkte att det kanske var dags att skriva lite om Tunisien. Egentligen så gjorde vi inte speciellt mkt. Gick upp vid nio, äntrade stranden runt tio och låg sedan där till ungefär fyra-fem. Efter det gick vi upp, tog nått dopp i poolen, käkade på hotelrestaurangen och därefter duschade vi uppe på rummet och gick o la oss en stund. På kvällen gick vi till nån restaurang och käkade mat.
Ingen händelserik resa med andra ord, fast det var skönt att inte ha några speciella aktiviteter heller. Vi snacka om att rida kamel en dag, men Karin är allergisk o visste inte hur de skulle gå. Sen kändes det som att det skulle bli vääääldigt varmt. Så vi struntade i det och gick ner till stranden ist..:D
En kväll åkte vi in till Tunis, Tunisisen huvudstad, med oss hade vi ett svenskt par, Sofia och Niklas, som vi hooka upp med första dan. I Tunis skulle det finnas en asastor galleria med massa kläder, väskor och skor. När vi kom dit så visade dt sig att allt var asbilligt med skitfult! Så det blev inget den kvällen. Vi satte oss på en pizzeria och väntade på att tåget hem skulle gå.
Vi spenderade också några kvällar på de två medinorna(marknadsplats) som ligger i Hammamet, där fanns det massa väskor, mycket keramik, kläder och massa annat som turister kan tänkas vilja ha. Där var det ganska mysigt att strosa runt medans alla försäljare försökte pracka på en massa skit.
Dagarna innan vi åkte ner till Tunisien så var jag lite lätt oroad, jag hade läst så mkt om att det skulle vara ett strikt muslimland och att man inte skulle få gå omkring med linnen på stan och att man till och med skulle bli tvungen att bära sjal. Så var det inte alls, ingen brydde sig om vad jag hade på mig, däremot så var alla väldigt på. När man gick på gatorna så blev man tutad/visslad/ropad på. Det va lite jobbigt.
Om några år så tror jag att Tunisien kommer att vara hur bra som helst att åka till, just nu så känns det som att det fortfarande är för oanpassat för européer, visst det är ju charmigt på sätt o vis men ska man ha en vanligt charterresa så bör man kanske bege sig till kreta eller mallorca. Plus att maten inte smakade nånting. :P

Nu har jag gnällt färdigt, ska gå o fixa naglarna. Heejs

image18
Jag o Karin i tåget till Media Yasmin

Hemma

Kom hem från Tunisien igår, det är konstigt, trots att flygresan bara tog 3h  o 20min så reste vi i lite mer än tolv timmar igår. Med transfer o väntetider o slutligen tåget hem så tog det så lång tid..

Idag har jag pissigt ont i min rygg, klarar inte av att sitta så mkt som jag gjorde igår. Ska försöka mig på en cykeltur eller en promenad sen..
Ska försöka skriva lite mer om resan nån dag, orkar inte idag bara.

Heejs


image17

Snabba svängar

Igår när jag åkte hem från jobbet så såg hela den här
sistaminuten grejen ganska mörk ut, det fanns ingen resa som va normal
under 4000. Visst vi hade kunnat åka till mallorca för 2900, men då utan toalett
och dusch på rummet, känns inte som att det va nått för varken mig eller Karin. :)
Men så ringde jag Karin när jag kom hem efter jobbet igår, och då hade hon hittat en resa
till Tunisien, ospec, för 3000. GREJT! Så på en halvtimma så bestämde vi oss och nu ska jag
åka till göteborg på söndag för att efter det ta flyget ner till afrikas kust! Cooooolt!!!!

Jäjä. dags att ta tag om dagen, som kommer att bli låååååååång för jag tänkte
scanna hela dan..:S

hejdåhej

Tjingtjong

Idag hände det två väldigt äckliga saker påvägen till jobbet. Först kom det en man cyklandes mot mig, och precis när vi åkte förbi varandra så hosta han, rakt ut, i mitt ansikte. FRÄSCHT! Sen när jag va vid svartån så lukta det asmkt, så jag kollar ner i vattnet. Då bubblar det typ på 3 kvadratmeter av vattenytan. Sumpgasattack!!!!!
Och nu försöker jag komma överens med Johan om vilket fika vi ska bjuda på på fredag. Jag röstar på en Williamtårta men han är envis som en jävel och kombinerat med att han är ganska korkad också så vägrar han. Häromdan tyckte han att vi skulle köpa en pizzabåt och bjuda på, ni hör ju hur de låter............

På söndag bär det förhoppningsvis iväg utomlands med Karin, alla sista minuten resor är så grymt dyra bara. Är det nån som vet hur det går till när man åker till Arlanda och köper resa på plats???

hejdåhej

:(

Fyfan vad roligt det känns, när sebastian åker till skövde idag och jossan åker till linköping imorgon. Dom två viktigaste personerna, förutom familjen, sticker iväg.. Har nog aldrig känt mig så ensam som jag gör nu.


yes

gräddpulvret är åter påfyllt i kaffemaskinen, min sista vecka på jobbet är räddad!


Mamma

var den första att märka att jag har gått ner i vikt.. tur att nån
är tillräckligt uppmärksam.. :D Hon tyckte att jag blivit smalare
i midjan :)

Träning ikväll, sugit när de är så fejnt väder. Sen på onsdag
så äre backträning, de är nästan värst.

Helgen va bra, fast tråkig. I fredags så hade jag filmkväll men Sebastian,
vi såg zodiac. Den va obehaglig som fan, uschanimej. Lördan tillbringade jag först
på lucullus och sedan helt ensam framför tvn, såg heartbreakers på trean.. den va sådär. hehe...
Och igår blev de först marieberg med Soss och Chrille, sen vare grillning hos Sebastians pappa och
sen åkte vi till Mari och käka kex o ost och kolla Simpsons the movie (igen)
Mari hade köpt ny bil med, den va fräsh som fan..
Såg blades of glory och beckfilmen med. Många filmer ihelgen..:)

Dags att jobba, hejdåhej

......

image16
Saknar dig..:(


Veckans bedrift...

... måste ha varit när jag i måndags råkade cykla vilse i almby. Dessutom så lyckades jag bli förföljd av två småkillar på mopeder, dom va ascoola och följde efter mig i tjugo minuter samtidigt som dom gjorde häftiga gummimärken i marken och tutade med sina maskulina tutor.. OFFER!
Fast efter att jag pratat med Daniel igår så kom jag fram till att det inte var så himla ovanligt ändå, han hade cyklat vilse flera gånger, senast förra veckan eller va han sa. Hehe :D Stabilt!

Näe, nu ska jag övertala Johan att gå på lunch för jag längtar efter mina färsbiffar och min ruccola.
Hejdåhej