HOHOHOHOHO

Dagens roligaste händelse:

Sebastian och Micke ska byta ölbytta på ölfatsgrejen jag köpte åt S i födelsedagspresent. Men något går fel och hur dom än gör så kan dom inte få ordning på allt, det var trycket eller nått som inte ville infinna sig. Så den där makapären lät som fasen i en timma. Sen går Seb upp på sitt rum och kollar in obh nordicas hemsida och deras FAQ, där hittar han någon film som säger att en liten liten packning ska sitta med vecket neråt. Sebastian hade satt den uppåt. Så vi går ner igen och prövar med packningen neråt och VIPS så fungerade allt klockrent. Haha så himla roligt när typ världens mest fixiga och teknikintresserade personer inte kan få igång en maskin för att en liten packning sitter fel! Suckers!

Pusshej

Hejkomåhjälpmig

Fyfan så seg jag är på att uppdatera. Dåligt!

Fast jag har ju inte riktigt tid att skriva blogg nu när Schulmans har börjat blogga igen, måste ju sitta och trycka på uppdatera knappen hela tiden..:) hehe

Det är riktigt mkt på jobbet nu, så jäkla roligt när man känner att man lever. Tänkte att jag kanske kunde jobba in 8 timmar på kommande två veckorna nu så jag kan ansöka om ledighet den fredagen jag ska till sälen med mitt kära lag! På tal om dom så kommer vi att gå ner på träningar nu, ska bli både roligt och tråkigt, synd att man inte får träffa dom men skönt att man kan ta sig tid till annat, Friskis med Kakan och milen med Seb tex. :D Är så jäkla sugen på att gå ett pass bodypump.

Melodifestivalen ihelgen SÖG, det enda som var bra var Björn Gustavssons sång till Carina Berg. Den killen är för skön! BWO lät som dom alltid gjort och Patrik Isaksson var misstänkt lik Anders Lundin...
Fast jag har väl aldrig gillat såna där sångtävlingar, tycker att både Idol och FameFactory var och är riktigt tråkigt att se på.

Köpte jacka och skor igår. Var på stan med Camilla som shoppade järnet, hon har ju en fet lumparlön att bränna (typ 75 spänn om dan) Iallafall, jackan är från Vila, en lång svart och skorna var Dcate och var ett par högre tygskor. Och idag på lunchen så handlade jag en plånbok till Seb och en ögonskugga till mig. Har kommit fram till att jag gillar plånboken skarpt så jag ringde Seb förut och fick honom att lova att han skulle köpa en till mig, fast vit! Så får jag med paket till helgen..:) Smart!

Ett hoppigt inlägg, men det blir så när man ska skriva bara sådär på beställning. Blev lite småsur på blogg.se för jag ville börja mobilblogga med det gick inte om man hade 3. Sugit, ska nog byta portal till blogspot. Mkt bättre!

Tjarå

JIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOO

Går in på aftonbladet och upptäcker att CAlle och Alex ska blogga igen! JÄJÄJÄJÄJÄJÄ! Min dag, min vecka, ja hela mitt liv är så mkt ljusare nu!

Uppdatering

Jepp, väldigt länge sen jag skrev nu. Men har jag lust/ork att sätta mig vid datorn så fort jag kommer hem från jobbet? Nä det har jag inte! Får min dagliga datados där. Men ska försöka att uppdatera mig lite bättre..:)

Mkt har hänt sen sist.

-  Jag har gått tillbaka till min gamla mobil eftersom den nya är på lagning!!! Satt i telefon i säkert en timma igår för att försöka få en helt ny skickad til mig men dom på 3 gör visst inte så. Riktigt jävla rövigt tycker jag när jag ändå har ett ganska dyrt abonnemang. Touchknappen på vänster sida är keiko (ordet som förekommer mest just nu)


- KFUM Örebro har tagit sina första 3 poäng! Fortfarande har vi en teoretisk möjlighet att hå¨lla oss kvar i ettan, ska kanske lyftas fram att den chansen är mkt liten.

- Jag har gått och blivit forward istället för center, fråga mig inte varför. Jag vet svaret men orkar inte dra det!

- Jag har upprättat ett köpstopp till mig själv som jag redan hunnit bryta en sisodär 5000 gånger..:)

- Jag har numera en frisyr á la Carina Berg, kort bak, långt fram, mörkbrunt. Med inslag av rött! Är faktiskt nöjd med frillen. Micke på Skapa, du är BÄST!

Japp, det var väl det i stora drag. Aaa just ja, jag har hittat mitt absoluta favoritnagellack som har varit borta här ett tag! Men nu sitter det alltså åter på mina naglar!

Imorn är det alla hjärtans dag för er som inte visste det! Jättemysig dag, eller? Sebastian är borta, kommer hem fredag. Eftersom det är torsdag imorgon så har jag min stressdag, jag måste ta med mig innebandygrejerna till jobbet för att sen gå direkt till Birgittaskolan. Hatar att göra så! Så speciellt mkt mys blir det nog inte skulle jag tro... Men sebastian hävdar att han har köpt nått åt mig, vilket jag inte tror en sekund på! Vi får väl se hur det blir.

Ihelgen får vi besök från Åland, det är Mats kompis Rune med familj som kommer och hälsar på. Så just nu sitter mamma o Mats och diskuterar vad som ska bjudas på när dom kommer. Inget med fisk, Rune är fiskare och det vore kanske lite fantasilöst att bjuda honom på nått som han jobbar med att fånga..:D Jag föreslog att vi skulle käka paj, men det var visst ingen bra idé.
Jag tänker nog inte vara hemma så mkt, har bortamatch på lördag så det tar ju massa tid. Sebastian är ju hemma med så jag sover nog hos honom. Tänkte tvinga honom att fixa bilderna från Thailand tillsammans med mig. Vi måste bestämma vilka vi ska framkalla.

Och nu ska jag kika på I am legend. Eller Sunes jul, har inte bestämt mig ännu! Hejs