BLÄ

Fick precis ett formulär från handelsbanken som riktade sig till alla åttitalister på banken. Där skulle man bland annat kryssa i vilket kön man var av. Fick kryssa i "kvinna" uäck,kvälj, spy, häng mig från ett tak vad jag hatar det ordet. Jag är TJEJ!!!!!!!! Kvinna blir man när man fött tre barn och har volvo villa vovve och livet är slut!

Idag kommer mammi hem, ska bli mysigt. Men fick tömma komposthinken idag, mera kvälj! Var bland det äckligaste jag gjort!

Till min fetmask!!! ;)

sitter här o försöker skriva, har en katt som ligger i mitt knä o myser och som vill ha mina händers fulla uppmärksamhet, höhö!!
idag såjfbakamfk haha där gick hon iväg över mitt tangentbord..:D

Tränade ikväll, det gick asbra. Känns som att det börjar släppa! Ska bli askul att spela match imorn, hoppas att det går lika bra då..:D

Haha sitter o tittar på tv med, där är det nån tönt som bara ääääälskar att shoppa, han heter Bobby o jobbar på en av de trendigaste frisersalongerna i stockholm. Dessutom så älskar han att briljera med att hans klocka som kosta 90000. Utöver honom så är det någon liten fjortis som handlar massa kläder och en gammal finlandssvensk tant som samlar på allt hon kommer över. Hon har bla 60 flaskor sprit. Hennes skulder uppnår över 100 000 kr. SKÖNT!

Har varit väääldigt upptagen i veckan. Mamma o Mats är i USA så jag har varit barnvakt till littleclaesson.. HAr varit skitmysigt men ganska mkt jobb också. Igår va lisa o macke här o städade hela huset. Mats ska nämligen ha 50års-öppet hus på lördag. Han räknar med att 75 pers ska komma. hehe!!! Ska bli riktigt skönt i helgen. Jag o Camilla ska ha en catching-up helg så vi tänkte gå ut lördag för att sen sova hos nån och sen ligga o slappa heeeela söndan! Om det är nån som har lust att hänka på så äre bara att slå en pling..;) Jossan? MAdde? :D

Nu ska jag duscha, fixa mina skor och bädda i sängen. Imorn blir det att gå upp tidigt så man hinner med att fix allt inför mammas o mats hemkomst! (bädda sängen, plocka upp alla kläder, småplocka)

Hejdåhej

mmm

Idag fick jag min ledighet beviljad i jul. Förmodligen så åker jag o Seb alltså bort över julafton till solen. Detta betyder alltså:

-Börja sola solarium ( vore jobbigt att bränna mig så som jag gjorde i tunisien. )
-Inte äta en enda godisbit fram tills dess.
-Sit Ups ofta ofta ofta!
-Leta efter ny bikini efter högsäsong ( glömde min fina älskade blåa bikini på toalettdörren i Tunisien )

Måste fortsätta jobba, hejdåhej!

Wiiii

Hlegn har varit jättemysig och rolig. Både middagen på fredan och lagfesten i lördags
var toppen..:)
Men bäst var nog igår hemma hos Mari när jag fick min present av Sebastian, en resa till London!!!!
Den 6 oktober åker vi, tidigt på morgon, vi ska bo mitt inne i smeten och sen åker vi hem dagen efter! Så himla mysigt ska det bli. Så nu ska jag hitta något bra att göra på kvällen, nån som kan tipsa om nått????

hahah

Hittade den här artikeln på Aftonbladet. Och med kväljningar och skratt vill jag härmed dela med mig :D

http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article419717.ab


höhö

ps: det är alltså läsarnas egna berättelser ni ska läsa!

Gårdagen

va heeeelt finemang..:D Först på jobbet så sjöng man för mig o Marita, som också fyllde, vi bjöd på fruktsallad och glass och stämningen var allmänt mysig och glad..:) Sen på träningen så fick jag sätta mig i målet och så ställde sig alla runt mig och sjöng, haha Friman satte igång att klappa i takt också.. Riktigt snyggt, vi skulle lika gärna kunna vara en kör som ett innebandylag. :D
Sen blev jag upphämtad av mamma o Mats, jag visste inte riktigt vart vi skulle åka, hade lite funderingar på Ågatan. Men så blev det Wongs, minst lika gott! Nästan hela familjen var med; Mamma, Mats, Pappa, Ewa, Fanny, Klara, Frida, Olivia, Macke och hans tjej Jenny, Lisa o hennes kille Dennis.. Dom enda som saknades var Malin som går på friidrottsgymnasium i Karlstad, Andreas som gör lumpen i Stockholm och Sebastian som jobbar i Skövde..:S
Men kvällen blev väldigt mysig även utan dom..:)
Först fick vi in våra drycker, sen skulle pappa hålla tal, han halade fram 5 A4 papper och låtsades börja läsa dom, men sen avbröt han sig själv med ett Skål! Är det nått min pappa har så är det humor.... NOT!
Efter drycken kom mango och glasnudelssallad in, skitgod. Och sen fick jag börja öppna presenter. Jag fick:

- En digitalkamera, Canon Ixus 750, av mamma, mats, pappa och Ewa
- En toalettrullesmorot och en toalettrullesgubbe av Fanny och Klara (haha)
- Ett snö halsband från Fanny och lite från Klara
- Tomas Sabo örhängen av Lisa, Dennis, Macke, Jenny och Malin
- En jääääättefin tröja från Olivia, hon tyckte att jag var så frusen på vintern så då köpte hon den, sötast i världen är hon.
- Ett jättemysigt fotoalbum från mamma, hon hade satt massa kort på mig från jag var liten och sen när jag blev äldre och äldre..:) Sista kortet var typ från ettan eller nian..

Sen efter paketen så åt vi, det var oxfilé med nån pepprig sås, kycklingbitar med chilisås och wokade tigerräkor och kokosmjölksås. :) Asagott!!!!

Kvällen var väldigt mysig och det är så kul när hela min familj samlas, roligast är att lyssna på mamma o pappa när dom snackar om massa minnen från när jag o Frida var små. Ibland är det tråkigt att ha skilda föräldrar!

Nu ska jag fortsätta jobba, jag är äntligen klar med alla företagskonton så nu ska jag sitta o leka detektiv och försöka hitta personers adresser för deras brev har kommit tillbaka till oss.

Heejs

Jihoo

Är det en vanlig dag? är det en vanlig dag? Nää det är ingen vanlig
dag för det är min födelsedag HURRA HURRA HURRA!

Grattis mig själv.
 tacktack!

Hohojaja

vilken träning vi hade igår.. Den började utomhus, med Anna, då sprang vi 1 minuts-intervaller. 20 st. Efter det så gick vi in och hade några fysövningar.. När vi sen kom in i hall så körde vi bara tävlingar typ, många gick ut på att springa över hela planen.. Förlorade man fick man helt absurda straff, som att göra 30 kålmaskar, 30 armhävningar, 30 fällknivar osv.. helt sjukt trött var jag efteråt.. 

Nu sitter jag och håller tummarna för att det blir fint väder imorn, inte för att jag ska göra nånting utomhus utan mer för att de ska vara fint väder på födelsedan..:) 
 

Mmmm

Ytterligare en dag på jobbet, sitter och astråkar.. Orkar inte jobba, kan det inte heller för Henrik är på lunch och han måste logga in mig.. Vilket gör att jag får det lite smått stressigt efter lunch.. Hoppas att jag inte får jobba över allt för mkt bara.. Om 25 minuter ska jag träffa Lisa och luncha, ska bli kul o träffa henne. Känner för att snacka skit!

Helgen har varit skön och relativt lugn.. Familjen åkte till Gotland över helgen i fredags, så Sebastian kom över och vi käkade och kollade på The Bourne Identity.. Den va skitbra, men Sebastian somnade vid nio kanske, haha. För trött var han. :) Sen i lördags hade jag som vanligt ridlektion på förmiddagen med mamma, har världens mysigaste häst..:D Lagom till Sverige matchen kom Sebastian, Marcus o Camilla.. Seb o Marcus hade med sig en flaska jäger som dom delade på under kvällen. Sen var Marcus för full för att orka ta sig hem så han fick sova över.. Camilla kom inte heller hem så även hon sov hos mig. Hahaha många roliga minnen fick jag efter den kvällen :D Dagen efter, söndan alltså, så hade jag match. Samling var kl 10 så killarna fick maka sig upp ur sängen (efter en kanna isvatten, treo och vätskeersättning)dom tog sig till Sas och käka frukost och jag satte mig i bussen för att åka till Sala. Väl där spelade vi en bra match mot förra säsongens Div 1 tvåor. Visserligen förlorade vi med 5-3 (Egentligen 4-3 eftersom vi tog ut målvakten när det va två min kvar, och då lyckades dom sätta en) men jag tycker ändå att vi ska vara nöjda.
Hoppas vi spela mot dom nån mer gång, och då på hemmaplan. Deras hall var så himla liten och på en större plan så tror jag dom kommer att få det svårare.
På kvällen så stack jag till sebastian, vi la oss o kolla på futurama vid 8, vid nio så sov jag djupt.. hehe va trött!

Veckan som kommer blir tuff, jobbar 8-16.30 varje dag. tränar som vanligt (3ggr veckan varav en gång är dubbelpass) fast hårdare. Linda och Erik har kommit på att eftersom det är seriepremiär om två veckor så måste vi grisa denna veckan. Alltså bara springa och fysa hela veckan.. BLÄ!
Imorgon kväll måste jag övertala pappa att åka med mig hem till Sebastians pappa och hämta bordet jag har köpt av Jenny. På onsdag efter träningen så har pappa nått planerat, förmodligen så ska vi fira min födelsedag på nån restaurang nånstans. Mysigt!!

Till helgen så äre träningsmatch, middag med tjejerna (fredag) lagfest på lördan och firande av Mari på söndag.. Ser fram emot helgen. :D

Dags att möta Lisa. Aa men hejdå


GAAAAAAH

Har suttit precis heeeeeela dan och skrivit utbetalningskort, ungefär 15 sidor
hann jag med (ca 150 kort) Sen när jag har 3 kort kvar att skriva så blir det nått fel på stordatorn i Sthlm så jag blir genast disconnectad och utkastad från systemet.. Fan helvetes jävla skit säger jag. Låt oss nu hoppas att allting finns kvar. Annars finns risken att jag går till lundbyskogen och hoppar från en gran eller nått....

Måste till Team Sportia idag med, fick fel strl på skorna jag hade beställt så måste dit o byta.. Det värsta är ju bara att dom är slut överallt. Till och med hos leverantören (adidas)
Vill inte spela match ihelgen med dom gamla skorna, jag får av nån konstig anledning blåsor i hålfoten av dom gamla. Har aldrig fått det förut, men så nu helt plötsligt så blir det nått skav där så det blir blåsor. sugit!

Summan summarum: Min dag är inte den bästa!


Slimslom

Idag åt jag sushi för första gången.. trodde att det skulle smaka helt annorlunda. Med
soyan och wasabin så smaka det ju inkentinken, typ bara salt o wasabi.. tråkigt!!!!
Det blir nog inget jag lägger mera pengar på frivilligt igen!

Träning ikväll, ser jag fram emot.. Gårdagens träning var så otroligt sköj! :D
Och ihelgen är det träningsmatch, söndag kl 10 bär det av till Sala eller vart vi nu skulle!
Nu återstår det bara att se om Sebastian håller sitt löfte och följer med, han har nämligen sagt att han ser fram emot att åka runt i en buss på helgerna och kolla på mina matcher. Vi får väl se hur det blir, men jag tror redan att jag vet.............. ;)

Pratade med pappa i telefon idag med, nu har jag tiggt till mig en pannkakstårta till nästa helg, för då äre nån som ska fira sin födelsedag, nämligen jag!!!! Wehoo, hoppas starkt på en kamera av pappa och dom där fina Thomas Sabo örhängena jag o mamma såg inne på Ringströms! Och får jag inte det.... Så får jag väl köpa det själv! Vill ha en bakmaskin med! Eller en stavmixer!

Näpp, nu ska jag jobba lite mer, snart äre fika!

Wihooo

Imorse när jag vaknade hemma hos Sebastian så hade han redan åkt tillbaka till Skövde, istället hade han lämnat ett Thomas Sabo halsband!!! Tack tack tack! Så nu tar jag upp det lite då och då ur väskan för att titta på det. Kedjan var lite för lång så ska försöka byta på lunchen..:) Hoppas att det går bra!

Råkade tappa mitt vita nagellack i marken så det gick sönder imorse.. Måste köpa nytt sånt också..:) Och ett nytt nivealack.. Älskar det, sitter hur bra som helst..:) HAr jag tur så hittar jag ett vitt nivealack.. Så kan jag kombinera..:D

Back to work........ hejs