UJUJUJ

vilken helg det har varit.
i fredags så ringde Henrik o sa att jobbet på stadshypotek var mitt, så ja tog det med en gång.
På lördagsmorgonen åkte ja o resten av laget till Munkfors för att spela lite innebandy. Kvalmatch nr 2!!
Sådär lagom nervösa (jag va dessutom åksjuk) kom vi fram, efter en promenad i den sköna vårsolen så började vi värma. O vilken match de blev, så jäkla spännande. Även om det kändes som att vi under hela matchen hade övertaget så vad Munkfors mkt duktiga på att ta vara på våra misstag. Matchen slutade 6-6 och vi är därmed i division 1! Fyfa vad bra de känns.. Champagnen spruta i omklädningsrummet (iaf pommacen, skumpan drack vi upp) och både marcus o mopsen fick sig en varsin kalldusch med kläderna på! yes, så de ska va!
Sen på kvällen så va vi bjudna på lagfest hos Cavve på nygatan. Herrarna var också där trots att det inte gick så bra för dom i kvalet. Tillställningen var mkt rolig och vi kom inte iväg till Klaras förens vid halv ett. Väl där vare nästan ännu roligare. Jag o Cissi lyckades på nått vänster knussla in oss i Vip-kön så de va bara för oss 12 kfumare att gå rätt in. Jäpp, de va asskönt. O sen vare så jäkla kul.. Vi dansa o härja o sjöng en massa.. Träffa Maxen därinne med, o de va trevligt.. Sen när Klaras sluta så gick vi till BK, stog o köa i flera år o när vi väl fått våra hamburgare så gick vi till en efterfest som Marcus visste om. Den visa sig ligga bredvid Maxens lägenhet, coolt. Där va vi inte sålänge, vi käka upp o sen tog ja en taxi hem till seb. taxiföraren va skitstel o ville inte alls snacka.

Sen på söndan så vare våffeldagen så ja o seb fick våfflor av sebastians pappa. dom va goda.. iallafall dom första, blev sjukt illamående. Sen kolla vi på nån film som hette 300 o den va väl okej. Inte jättebra kanske.

Idag har jag inte gjort mkt, pappa väckte mig vid kvart över nio, så duscha jag o sen åkte vi iväg o köpte en cykel till mig, är verkligen i stort behov av en o den ja hade blev stulen för tredje gången så då orkade jag inte lägga ner mer tid på den. Så som sagt, ja o pappa köpte en ny.. En svart damcykel, kommer inte ihåg va de var för märke. men den skulle va bra iaf.
Sen nu kom ja precis in från en långis med min älsklingpälskling Elsa. Det har äntligen börjat torka i skogen o hon löper inte mera så nu kan hon få sprnga fritt omkring o de va sååååå kul tyckte hon..:D
Jättefint väder också. Men när vi kom bakom I3 så såg jag hur hon stog böjd över nått o de såg ut som hon åt på något, så ja ty sprang dit o när ja kom fram så visa de sig att hon inte åt utan hon luktade. Då hade hon grävt fram en padda ur mossan. Jag tyckte synd om paddan som blev så taskigt väckt så ja drog iväg elsa. Sen när vi kommit lite längre så såg ja hur Elsa stog o kika på nått, o hon såg sådär sjukt nyfiken ut, men samtidigt rädd så jag förstog ju genast vad det var. En huggorm. O eftersom ja också är ganska nyfiken så gick ja fram o där i gräset så låg de en liten rackare, en grå hona vare. sen blev de för läskigt så ja drog iväg med Elsa igen.

Imorn ska vi gå ut en gång til iskogen o då ska ja plocka med mig Madde, jag funderar på att ge henne till ormarna, dom såg så smala ut så dom kan behöva lite extra näring! Moahaha ;)

Nu ska ja göra iordning mig så ja kan först hämta nya cykeln o sen åka o jobba. Sen får vi se om ja ska till Lisa ikväll! Mysit.

Heeejs, o tack Jossan för frukosten!


image4
DIVISION 2 SAMT KVALVINNARE JÄÄÄ

Himla fin bild ja tog på GranCanaria

image3


Typ en passionsblomma! Helt chockad blev jag när jag ladda upp den på datorn, jättefin skärpa.

Gårdagens händelse..

var när jag satt utanför fannys skola med elsa o väntade på att fanny skulle bli klar. Helt plötsligt känner jag en tass i knät och så får jag ett slick på handen. Så tittar jag ner o då sitter elsa där o tittar tillbaka. Höjden av tillgivenhet. Fan, ja ska köpa grisöron till henne.

Sen får vi gratta Joakim Thåström som fyllde 50 år igår. Ett fyrfaldigt leve, hipp hipp hurra hurra hurra hurra! Still going strong!

Idag då, har precis kollat på tre stycken gilmore girls.. hehe orkade inte gå upp. Men nu börjar det bli dags för Elsas lunchpromenad och då tänke jag också gå förbi stjärnan o köpa nått bröd o philadelphia. Favoritpålägget nummer ett!
Sen äre jobb vid fyra. Jobbar till sena kvällen, eller iallafall till nio. kanske inte så sent.:D

Camilla åkte till bydalen idag med, så henne hör jag inte av föräns på söndag. Lisa jobbar hela veckan lång o Seb är i skogen o tältar så han kan inte höra av sig. Därmed försvann alla mina chanser till ett socialt liv., eftersom dom är dom enda som brukar ha tid med mig.. :D Får umgås med Elsa istället, :) O tjejerna i laget också!

Imorn ska ja till Eniro, fan de blir spännande, sen måste ja ringa till Henrik på banken o berätta för han hur de gick så han får ge mig besked om han tycker att jag ska ta jobbet eller om han vill ha mig hos dom på Stadshypotek, de va visst fler sökande på den tjänsten.

O justja, idag åkte pappa till Dubai med, det är kanske värt att nämnas, jag är fett avis!

Dags att gå upp nu. Heejs

Tajsdejg

Jäpp, nu vare jäkligt längesen jag skrev här.. dålig emma.
Aja de har iallafall inte hänt jättemkt. Eller jo, ganska mkt har hänt..:)

1. Eniro ringde mig o bad mig komma o göra ett kunskapsprov hos dom.
2. jag gjorde provet., det gick bra, dom vill att jag ska komma dit på torsdag o snacka med dom.
3.Vi vann första kvalmatchen mot Munkfors med 4-3 JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
4. Stadshypotek Bank ringde igår o ville att jag skulle komma på arbetsintervju hos dom.
5. Jag va på intervjun o den gick bra.

Så nu har jag helt plötsligt två jobb på gång. Vi får väl se om de blir någe med dom. Jag håller tummarna.

Va o luncha med mamma o syrran på pitchers idag också.. jag åt npån pasta med parmesan o kyckling o vitvinssås. det va helt okej. fast man skulle nog kunna göra de bättre själv. jäpp, ja rockar i köket!

Ikväll då. Lisa kommer hit och så ska vi käka tänkte jag o kanske kika på nån film. Eller om hon kanske har sina miljarders miljoners serier som hon måste se. Aja mysit blire iaf, tänkte fixa lite tacos.

O nu så ska ja diskutera matchen med min alldeles egna lagkapten, Erika!
Heejs

PS: fan va rörigt inlägg det här blev

Tisdag

De va himlans va uttråkade människor kan vara att dom inte har annat för sig än att irritera sig på mig o min blogg. Herrn, varför kan du inte stå för dina åsikter och underteckna med ditt eget namn?

Va hos kiropraktorn, Henrik Sahlén, idag. Det gick bra, fastän jag inte vart där sen innan Gran Canaria. På ena sidan av ryggraden så gick de inte ens att knäcka.. Och de är ju finemang. Idag var det istället mer fokus på min nacke, som är helt förstörd sen mina timmar i kassan. Eftersom jag jobbade kl 11.3 till 18.15 så fick jag aldrig någon chans att vila mig från Henriks framfarter så jag har haft sjukt ont idag.
Ligger i sängen nu och vilar mig lite medans ja väntar på maten (fiskpinnar med ris) och att klockan ska bli nio så ja kan åka ner till Alnängsskolan och göra detdära idiotiska beeptestet.

Träningen igår gick sjukt bra, synd bara att varken mopsen eller marcus va där så dom kunde se det..:S men men, får försöka få till det på torsdag med.

Shit va jag längtar till helgen, jag har typ inget inplanerat och det ska bli så skönt att få ta det lungt, som det känns nu så är det alltid något att göra. Det enda som händer är min ridning på lördag och sen så ska ja o seb baka bullar nån dag med.. hehe vi fick nått infall häromdan o bestämde det..:D

NU äre dags för ett gilmore girls (det sista jag har på datorn)
heejs

Torsdag

Fan jag börjar bli gammal!!