Fredag

Är ensam hemma nu, har varit det sen i onsdags för då åkte pappa, Ewa, fanny, Klara o Elsa till Gotland. Saknar dom massor, känns konstigt att dom inte är hemma. Har blivit så van med att inte behöva ta upp det jag tappar på golvet när jag lagar mat, för då käkar Elsa det! hehe så nu ligger det fullt med kyckling/köttfärs/paprika/spaghetti på golvet, tänkte spara det till Elsiebelsie kommer tillbaka. Hehe hon får sig ett skrovmål när hon kommer hem. :P:P Närå.

Idag har jag varit på stan med Olivia, mysigt. Vi skulle köpa en jacka åt henne men vi hitta ingen så de blev en klänning ist. Det blev det ven till mig, den ska ja ha ikväll för då äre party hos Lisafis. Hon ska (äntligen!) ha inflyttingsfest. Haha fast hon flytta in i februari typ..:P Första gången de passar för alla oss.
Så nu ska ja hoppa in i duschen, sen iväg o hämta drickat hos Sebastian (eller Sebbola som pappa säger, haha)

Heeeejs




Onsdag?

Eller är det kanske torsdag? det här har varit en sån vecka då jag trott att det t.ex. har varit tisdag när det igentligen är måndag. Jag har alltså varit en dag före. Jobbigt..:S

Längesen ja skrev nu, tänkte uppdatera lite. Madde lever fortfarande, jag gav med andra ord INTE henne till ormarna. Det beror inte på att jag inte ville utan att Elsa aldrig lyckades nosa fram några ormar. Inga jag såg iaf!
Förra veckan så hände inte mkt. Inte som ja kommer ihåg iaf..:D Senil är jag! va iaf ute både fredags o lördags, i fredags så va jag med Madde, Jossan, Kajsa, Steve, Niclas o PJ. Efter en förfest hos Madde så begav vi oss till Frimis. de va mkt trevligt o vi tog massa roliga kort. Bara det att Madde råkade tappa kameran påvägen från Frimis till bk. Ajsan, så den är borta. Träffa Addes kompisar Philip och Krille med. Trevligt ! Sen i lördags så vare jag Madde o Camilla som gick ut. Vi hamna på Klaras och då va vi mkt mindre taggade så vi gick efter typ 40 min. Satte oss o vänta på bussen på Pitchers.
Sen i måndags så jobba jag, o i tisdags, igår alltså, så vakna jag upp som en sjukling. VAFAN!!! jag har skitont i halsen, hostar så jag typ inte kan andas o så har jag skitont i kroppen o huvudet. men iallafall så sjukanmälde jag mig o begav mig till vivalla vårdcentral. Och efter en timmas väntande vad säger dom då? Jo att dom tycker att jag ska dricka honungsvatten o annan vätska. IDIOTER!
O nu sitter jag o väntar på att mitt spaghettivatten ska börja koka, o lyssnar på System Of a Down. Camilla kom nyss så ja måste nog avsluta dehär nu.  Jag återkommer..:P

Heejs