Fredag

Längesen jag skrev, men har inte haft tid eller ork.
De senaste dagarna har varit väldigt omskakande. Har fått några dåliga nyheter och några bra.
Jag o Seb har fått tag på ett senare flyg så vi kan förlänga vår resa med en vecka. Men det gör också att jag kommer hem 2 dagar innan första matchen. Får väl se hur det går att spela då.


Soss, Jag älskar dig. Ni är så starka. Och kom ihåg, efter regn kommer solsken! Även om det är svårt att tänka sig det nu.. 

Ikväll är det jag och min dator against the world. Ingen är hemma, och jag orkar inte hitta på något heller. Så jag ska städa rummet, göra ansiktsmask, fixa naglarna och sen har jag en hel säsong av Sex and the City. Mysigt!
Seppo åker till sin stora kärlek, Marcus. Det har var visst sista helgen dom kunde ses blablabla..

Hejdåhej!
 

Jobbig dag

Ujujuj, idag har det varit tufft. Vaknade upp imorse, trött som en bäver, väl på jobbet kunde jag hålla mig vaken ganska bra, fram till fikarasten vid 2. Då dog jag typ i en fåtölj. Sen efter det powernapen kunde jag jobba vidare. Anledningen till att jag va så himla trött är träningen igår. Vi körde stenhårt! Men det var roligt ändå..:) Efter jobbet idag så knalla jag upp på stan. Jag skulle få åka med mamma hem men hon ville ine sluta förens 5 så då passade jag på att reka lite inför min o Lisas shoppingdag ihelgen. Hittade massa fint, bla en väska som jag kanske eventuellt måste ha. Fast den var ganska dyr, men det är smällar man får ta. :) Jag kan vara lite knusslig (joo sebastian knusslig är ett ord) med väskor, och när jag väl hittar en så är det kärlek vid första ögonkastet. Så då kan man kanske ta att den kostar några 100 mer än vad jag egentligen tycker är rimligt. Aja, vi får se hur det blir med saken.

Sen knallade jag in på embrace idag med, tänkte att jag skulle köpa några pilgrimsörhängen, sånna där vanliga med en sten. Men det fanns fan inga roliga kvar. Bara färger som inte jag ville ha. Så det fick bli några i silver ( vet inte om det är silver på riktigt) som är formade som fyrklövrar typ. Sen när jag gick runt där i butiken så fick jag syn på världens sötaste armband från Hultquist med. Så det fick de bli med. Hittade ingen bild på nätet, men det är typ ett armband i svart skinn eller läder och sen är det fyra silverplattor på det. Fint!

Nu ska jag kika SATC eftersom jag precis läste ut min bok (mannen som försvann av jeffery deaver) som jag tyckte var asbra. O imorn kommer Harry Potter boken ut. Weeho ska köpa den och sen läsaläsaläsa tills jag mina ögon blöder. Eller tills boken tar slut. :)

Hejdåhej!

Aaaah

Har köpt ett par asafina skor idag.- Tjiho!


I väntan..

Medans jag väntar på att Seb ska stå vakt utanför sitt tält så han kan ringa utan att väcka sina buddies så tänkte jag skriva ett inlägg här.
Mitt öga kliar och känns svullet. Det är väl typ det jag har att berätta. Eller jag var en sväng förbi Marcus förut och lämnade svamp, dom blev glada. Sen käkade jag hos pappa. Det blev parmaskinka med honungsmelon och parmesan till förrätt, fläskfilé med svampsås och klyftpotatis till varmrätt och slutligen pannacotta med bär till efterrätt. Så himla gott, och jag är typ expert på pannacottan nu..;) Inte så svårt att göra det iofs. hehe
Imorgon är det match, i typ göteborg. Det suger, för vi har samling halv tolv. Och sen komer vi hem halv tolv på natten, och nu orkae jag inte skriva mer! tjarå

Orättvisa

Carrie i SATC fick världens finaste ring av Aidan när han friade till henne, samtidigt går jag runt hemma och längtar ihjäl mig efter Sebastian. fan livet är orättvist!! Men nu är det "bara" 6 dagar kvar innan han kommer hem, om man räknar med idag.

Om en halvtima kommer pappa och hämtar mig för en tur upp till Kilsbergens mörka skogar. Vi ska rasta Elsa och plocka svamp. Hoppas bara att det inte är så mkt snö iskogen, då kan det vara kört. Hur som helst får vi en skön promenad så vi vinner på det ändå.

Dag för frulle, hejdåhej

Nyårstankar

Satt precis inne på gina tricots hemsida och såg då en jäääättefin klänning som skulle passa perfekt till nyår. Men så kom jag att tänka på att jag är ju inte hemma på nyår. Vet inte ens om jag ska fira det i Thailand. Men om jag ska det, är det då okej att ta med sig en klänning som förmodligen behöver strykas om jag ska ha den i väskan? Eller är det korkat? Finns det massa fina klänningar att köpa därnere som man kan ha på sig? Vore ju kul att få vara fin nån kväll där nere och inte bara gå runt i sunkiga tshirts..
Nu kom mamma, hejdåhej

....

det där med Jossan, det blir som hemavan igen. fast då levde vi inte på vin och bröd utan på nudlar och korv som låg i forsen. och när vi ville piffa upp det sista dan så gick vi inte till ett haschbrowniecafé utan vi drack yoggi och brände gamla strumpor. haha stört! frågan är vilken kille vi ska hitta som får ersätta Jon.... Måste vara nått pucko som är villig att skjutsa runt på oss, underhålla oss med en ful dialekt, köpa godis till oss och bjuda oss på mat... Vi får jobba på det JossanKossan! ;)
PS: Blir steve galen nu? :P

Skumt ljud..

Det låter som att någon kräks där nere, men jag orkar inte gå ner o titta. Värsta äckligt!

Jag överlevde med nöd och näppe när jag cyklade tidigare ikväll. Kallt som fasen var det och halt som in i den. Och träningen sög balle.  Tur att det gick så grymt bra i måndags, annars hade jag nog varit körd på matchen ihelgen.
Börjar bli riktigt trött nu, så det är nog dags att lägga mig. Hejdå hej!

image28
saknar mina bejbis

image29

fast jag lär väl få nog av båda, först 17 dagar med Sebastian i Thailand, sen ringde Jossan häromdan och sa att vi två skulle åka på en cruise genom europa isommar. Vårt mål ska bli haschbrownicaféerna i Holland och Auswtitz (hur fan stavas det) haha en bra blandning. Och vi får bara leva på vin och bröd och sen ska vi sova under ett platsskynke. haha vi kommer att rocka!

nu ska jag sova, natti!

Gagaga

Hej mitt vinterland nu är jag här... Vi ser det snöar vi ser det snöar det var väl roligt HURRA! Nu är det jul igen och nu är det jul igen osv osv.
Jag vill bara göra alla uppmärksamma på att det har snöat idag!!! weeehooo, så himla mysigt. Fast nu är det säkert bara slask eller is som jag kommer att halka runt på när jag försöker ta mig från jobbet till träningen.

Idag har jag haft en sån där bra hurtighetsdag. Har gjort hur mkt som helst på jobbet, så jag har varit riktigt duktig. "Synd" bara att jag har träning, annars skulle jag kanske mäkta med mitt rum som är som ett stort bombnedslag. Just nu går det knappt att öppna dörren för det är så jäkla mkt kläder på golvet. Tänkte jag skulle städa ihelgen, Sebastian kommer inte hem och jag har inte match förens söndag så på lördag blir det nog en räd i rummet. Å andra sidan är det väldigt lätt att snacka när det fortfarande bara är onsdag ;)
Andra aktiviteter jag tänkt mig ihelgen är;

-Mingling med Lisa o Dennis som kommer och käkar på fredag
-Mys med mamma framför Idol (blääää jag hatar hatar hatar idol)
-Match mot 0302 Innebandy
-Matlagning med pappa som fars dag grejsimojsfirning
-Plockning av skogens bruna guld (trattisar, aaahm i love)

sen vet jag inte mer. Och nu börjar det bli dags för klädombyte, längtar en massa efter mina mjukisbyxor.
Ska hjälpa banken att fylla upp fjortiskvoten med genom att sätta på mig ett tjockt lager med idominsalva så jag blir alldeles vit om munnen. Precis som på den gamla goda tiden, fast då var det ju iofs ett vitt läppstift man hade. Och inte en fet kräm för nariga läppar....

Hjedåhej! :)

Kompott

Det är en broken Emma som skriver nu, jag har tagit en spruta! Och inte bara det, den där jäkla sprutan kostade mig 600 pix. Fyfan, så vet man att Seb får vaccin mot typ alla sjukdomar i universum helt gratis. Eller näe, faktum är att eftersom han gör det på arbetstid så får han ju betalt för det! Orättvist!

Dessutom så glömde jag ju såklart påsen med min nyinköpta kofta på jobbet. Faaaaaan, ska lätt gå dit i bara linne imorn och sen dra på mig koftan fort som fan när ingen ser :D
Trivs riktigt bra på jobbet, roliga uppgifter och roligt folk som jobbar med mig :)

Nu så är det dags för poppning av musik, ska sjunga med så jag blir tillräckligt bra för att delta i idol nästa år, tror jag har en riktigt bra chans faktiskt............... Eller vad tror ni!?
Ska passa på och städa mitt rum med (= ta upp alla kläder från golvet och förflytta dom två våningar ner till tvättstugan)


 hejdåhej!

PS

jag ska vaccinera mig sen, läskigt va?

Lunchshopping

Har haft totalt shoppingstillestånd på sistonde. Väskan och skorna som jag sett på marieberg va inte lika fina igår som dom var i söndags när jag först sett dom.
Så på lunchen idag, så åkte jag och 4 jobbarkompisar upp på stan och lunchade på Clarion (inget annat duger) och därefter gick vi på shoppingjakt. Hör och häpna, jag hittade en kofta! Så nu när jag sitter här och jobbar så kan jag bara titta bort på min påse från Spirit så blir jag så glad och pigg igen så då kan jag jobba en stund till. Mitt shoppingstillestånd är upphävt! Wehoo!

Bara så att alla inser hur skadad jag är

jag fick linda handleden igår på träningen för att kunna spela!!!!!! Så det så!


Min handled

Har sjukt ont i handleden. Har en teori som går ut på att Sebastian i fredags natt la sig på den när handen låg åt fel håll. Därefter tog han tag i den med båda händerna och vred och vred så hårt han kunde. Allt detta i sömnen, kan ha hänt.:)
Idag ska jag ut till marieberg med frida o olivia, såg en snygg väska och ett par skor som jag kanske vill slå till på. O mamma får komma hem imorn, värsta bra!!!!!

hejdåhej

guavabananaaa

Livet är lite galet och upponer för tillfället, mamma ligger på sjukhuset, det är inget farligt men ändå. Min mami ligger i en sjukhussäng på ett SJUKHUS!!! Det går inte riktigt in..

hjedåhje