Det var en gång

Det var en gång en Emma och en Sebastian som hemsk gärna ville ha en katt, så då skaffade dom en liten brittbäbis som hette Cherry Blossom.  Cherry blev en väldigt bortskämd liten dam.. Varm grädde varje morgon fick hon och så mycket kärlek att hon nästan kräktes.
Eftersom Sebastian hade semester så var hon aldrig ensam några längre stunder. Men så kom det en dag då Sebastian bestämde sig för att åka till Tyskland och handla sådant som handlas i Tyskland. Öl!
Så blev det som så att Cherry fick vara hemma själv i tre dagar. Och varje dag när Emma kom hem, trött och hungrig efter en hård dag på jobbet, så fick Cherry tokspel av all energi som 8 timmars sömn ger.
Det här skulle inte hålla i längden.

Samtidigt, i en annan del av vårt avlånga land, får Marianne ett samtal. De blivande ägarna till Belfine har fått någon sorts akut allergi i familjen så Belfine kan inte bo där. Marianne lägger åter upp henne under tillsalusidan på hennes hemsida. Emma och Sebastian får syn på att Belfine återigen är till salu och Sebastian, som blev kär i chokladbollarna hemma hos Marianne redan första gången han såg dom, påbörjar mission övertala-emma-att-köpa-belfine. Vilket inte var så svårt, eftersom Emma också tyckte att Belfine var helt förtjuuusande.

Så startar en intensiv mailkontakt mellan Emma och Marianne som mynnar ut i två telefonsamtal, ett där Marianne berättar att Emma och Sebastian får köpa Belfine och ett där Emma berättar för Sebastian att han får åka och hämta Belfine.

Så nu bor det fyra individer på Ekersgatan 44 b. Sen Belfine kom har det varit fullfart, och alla är så glada över hennes närvaro! Till och med Cherry, som fräste på Belfine i början, älskar henne nu. Dom gör allt ihop!

Snipp snapp slut, så var sagan slut!






Kommentarer
Postat av: Madde

mysigt det ser ut.. jag får kanske ta de starkaste allergitabletterna jag kan hitta o komma på ett litet besök?

Postat av: Emma

Vilken fin saga :) Gosiga dom ser ut ju!

2008-08-03 @ 18:37:41
URL: http://emmaseger.blogg.se/
Postat av: Emma

Ni är välkomna, Madde jag ska köpa nått preparat som gör att du kan gnugga ditt ansikte i pälsen och ändå inte känna nått!

2008-08-03 @ 22:15:31
Postat av: Madde

haha fan va bra :D

2008-08-06 @ 14:01:34
URL: http://medei.blogg.se/
Postat av: Sofia

Asså! Du är fett länkad i min nya supertrendiga blogg! ...katter är ute. Hundar is the shit!

2008-08-13 @ 14:29:18
URL: http://sofulla.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nej, inte falkalägret. Det var ju i trean med bara våran klass:D Då snackade du ju sömnen och vi fyllde Hannes stövlar med vatten:D Det här var i femman. Då åkte vi båda klasserna och var typ i kilsbergen eller något. vandrade skitlänge innan vi kom frm osv.. Minns du?:D

2008-08-14 @ 17:20:01
URL: http://sofulla.blogg.se/
Postat av: Papps

Dom är såååååååå söta mina barnbarn, tänk att jag fick två oxå :-) Kan dom säga "Moffa" ännu?

2008-08-21 @ 18:04:00
Postat av: Emma

Vaddå, är du orolig för att du inte ska få barnbarn? Jag är 21 år pappa. Plus att du har 5 döttrar, du behöver nog inte vara orolig..;)

2008-08-22 @ 12:40:35
URL: http://emmajae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback