Jag borde köpa en lott..

Igår när vi var på G-viken så glömde jag mitt nöt att ta av mig mina favorit-örhängen, mina svarta Thomas Sabo.. Finns nog inga örhängen jag använder så mycket och jag har haft dom überlänge utan att ha tröttnat på dom.
Hur som helst, jag tappade ena, förmodligen i vildforsen.. Går till badvakten för att be han kolla reningsverket och vad gör sötnöten? Jo, ger mig ett cyklop.................. Ska jag snorkla på ett ställe där det knappt går att stå för att det är så strömt? Där man inte ens ser sina fötter?? Ska jag leta där? Idiota sacramento jag ska giva dig på moppo!

Hur som helst, jag grät lite igår och idag för att jag var tvungen att punga ut med massa enkronor för att köpa nya, om dom ens finns kvar. Hade tänkt att köpa på lunchen, men fick något infall och ringde till badvärden på G-viken.. Han säger att han ska bottensuga forsen imorn och att han ska ringa mig efter.. Tänkte att det ändå var kört men bestämde mig ändå för att vänta lite med att köpa nytt.. SÅ RINGER HAN PÅ EFTERMIDDAGEN FÖR ATT HAN HAR HITTAT MITT ÖRHÄNGE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur glad är jag inte? Och hur mycket tur kan man ha på en skala?

En annan sak jag är grymt glad över är att Arsenal gjorde mål nyss.. NOOOOOT, jag kunde inte bry mig mindre, ändå sitter jag här och tittar. Mm, jag börjar tröttna på att bo ensam.
Nä, det jag är glad över är att det är ynka 9 dagar kvar tills min Seb kommer hem. Ser tillbaka på den dagen han åkte och jag visste att han skulle vara borta 10 veckor i ett land där det är krig. Där hans kollegor fått åka ut i strid bara några dagar tidigare. Där alla trodde att våldet skulle trappas upp i samband med valet i augusti.. Hur många kvällar har jag inte gråtit mig till sömns? Och varit orolig för att det ska ha hänt honom något? Att svara på samtal från dolt nummer är som en jävla tortyr tills jag hör att det är hans röst i andra änden, tänk om det skulle vara någon präst, eller hans chef. "Sebastian har varit med om en olycka" Fyfan, vilken mardröm.

Men nu är hans snart hemma, 9 dagar är inte mycket men det kommer att bli lååååånga dagar. De 10 längsta veckorna i mitt liv är snart över.

PS: jag köpte skor idag!! Woho!

En vecka senare =)

Det tog lite tid för mig att kläcka ur mig ett inlägg till. Sitter åter igen och tittar på Roast på Berns.. Skitbra, Magnus Betnér, finns det någon gnälligare människa?

Vad på Gustavsvik idag med delar ur laget, sjukt kul.. Jag, Sarah och Anna åkte tillsammans i den dära toalett-rutschekanan.. FAST MAN INTE FICK!! Tur att inte Lottey var där och grep oss =) Äckligast var alla par som gick runt och sexade sig i alla pooler. Lilla Sören tyckte hon blev sexuellt ofredad av dem och ville gå hem efter en kvart, stackars lilla stumpis.

Innan var jag på Marieberg med Lisa, hittade ett par skor som jag var för seg för att köpa.. Längesen vi var iväg och handlade tillsammans, skärpning på det!!

Seppobäng jag vill åka till Thailand och jag har inte fått någon födelsedagspresent än..............

Over and out.


En liten Sören i en stor skog!

Ojoj

Ojoj nu har jag pressen på mig känner jag. Lina läser här, och nu skulle Sara också kika in. Vet inte vad jag ska skriva om riktigt...

Kan ju berätta att eftersom det har varit två våldtäktsförsök på bara nån vecka här utanför mig så har jag bestämt mig för att jag SKA köpa en bil nu. Jag skiter i att vänta på Seppo-trögbög och köper en lite äldre golf som jag kan burna runt i och som blir min alldeles egna bil. Eller så kan min kära far gå in och ge mig ett litet bidrag så jag kan köpa en röd golf GTI. Det vore nått det.... =)


-Att köpa bil eller inte köpa bil, det är frågan..

Nu, roast på berns. =)


Måndag...

Nu är det måndag igen och det känns segt like hell.. Lägenheten ser ut som fan (det blev ingen städning i helgen), jag har ingen mat i kylen och skulle behöva åka och handla. Skulle även behöva tvätta, massor!!! Men när ska jag ha tid med det? Jo, på lördag.. Så det är bara att stå ut en vecka till.

Nu, Vakna med the voice!

VINST!

Vi hade seriepremiär idag, mot top3-satsande Köping. Så att vi skulle vinna var det nog ingen mer än vi själva som trodde.

Linköpings tränare bloggar och i ett inlägg så tippar han första omgångens resultat, så här skriver han om vår match:

"Örebro - Köping     3-8
Får Köping igång sitt spel som bygger på snabbhet så har hemmalaget inte mycket att hämta. Örebro med många nyförvärv har hittills inte direkt imponerat men nu är det skarpt läge så vi får se vad de kan åstadkomma."

Well lilla Göte, tänk om, tänk rätt. Vi vann med 5-2, överraskad? På fredag kommer vi till dig och jag kan ju tipsa dig om att ni inte bör ställa in skorna..

Veckan som kommer, tandläkarbesök med Olivia imorn och en sväng till Sigtuna med Sanna på tisdag.. Som vanligt är de flesta av veckans kvällar upptagna av innebandy. jobbigt men kul!

Om något helt annat nu då, är det bara jag som irriterar mig sjukt mycket över vad som visas på TV mellan 20-21 på söndagar? Ensam mamma söker, Kändisdjungeln, Trollkarlens hemligheter, Sport Disasters. Verkligen högbudget-TV just nu! Uppiggande, verkligen!

Heejs


På begäran..

från Ann-Catrin (mamma hintade om att du tyckte det uppdaterades lite för dåligt här, och nu fick jag ju det bekräftat i kommentarsfältet) så får jag väl försöka börja skriva lite här igen..

Jobb och innebandy har tagit så sjukt mycket tid senaste tiden så när jag får lite tid över så hinner jag bara svara
på mail innan jag stupar i säng. Känns som att innebandyn inte kommer att vara lika intensiv nu framöver, tre träningar och en match i veckan är ju som rena rama semestern. Jämför man med förra veckan då vi hade två träningar och upp till 6 matcher (jag spelade 3) så känns seriepremiären som en välkommen händelse.

Fyllde ju år i lördags, dagen spenderadess till största delen i Åsbro "sporthall".. Två matcher, första samlingen kl 07.15. Men firades hemma hos mamma i fredags och i lördags kväll blev det tapas-tallrik med Ewa, Fanny och Klara på Wobbler. Riktigt mysigt båda kvällarna! På lördag kommer min present från mamma, det blir storstädning av hela lägenheten.. Tyvärr har det blivit lite (läs: helt) bortprioriterat när jag har haft så fullt upp!

Är lite avis på pappa nu som efter att ha varit i USA en hel vecka åkte till Jotunheim med sina hurt-bulle-kompisar idag. Där ska de fjällvandra 7 mil i en helt sagolik miljö med branta stup och kalla bäckar. Hemavan deluxe kan man säga =)



Men det klart, jag får ju tillbringa kvällarna med denna lilla pralin:



Och om tre veckor och 2 dagar så är min favorit i hela världen hemma!


Snyggaste stridspitten på jorden!!

Gonatt!

Uppdatera här kanske??

Eller näää? Måste jag?