Smöööör

Sitter och kollar på High School Musical som går på tv nu! Ojojoj så smörigt det är.. Förstår att alla småtjejer ääääälskar filmen!

Vart fan tog mitt immunförsvar vägen?

Skit jävla pissapa, jag är sjuk igen! Vaknade upp imorse med en hals som var helt igentäppt. Har skitont nu också, men såklart var det värre imorse.. Kul att få det här två dagar innan nyårsafton, plus att ikväll har jag en träningsmatch. Och jag är riktigt sugen på innebandy!

Beställde nyss en almanacka på http://personligalmanacka.paulanders.com/irutan/index-1060.htm
En ljusgrön  med mörkgrön text. Var lite rolig att få göra en egen, jag tog med "dagens träning" där man kan skriva upp sin träning. Skitbra!

Nu ska jag gå och skära bort min hals! hejdåhej

God jul bitches! :)

Gaah nu är jag klar med alla julklappar och skinkan är griljerad..


När jag vaknar är det julafton, även om jag är 21 så är jag förväntansfull som en 8åring!

Pusshej

Julmys!

Ojoj nu är det snart jul.. Jag har typ ingen julkänsla alls, men den förbättrades lite ihelgen när vi först var hos Sebastians mamma på lördagen och Sebs på söndagen pappa och firade minijul!!
Vi har fått vår nya soffa nu också, jag sitter och myser i den nu! En mörkgrå historia med divan, svinmysig!!
I lördags fick vi en julklapp av Sanna, en brödkorg.. Men Belfine tyckte annorlunda och gjorde korgen till en sovkorg!



Terroristen Cherry sov istället på golvet, hon var lite trött efter att ha piskat upp Maris katter helt fullständigt! Drottning är hon, var hon än kommer!



Nu ska jag klä på mig, för om en stund kommer Simon och Evelina och lämnar sin katt Chili som vi ska vara kattvakt åt! Får vi se hur det går....=)

Tjohej

Sjuk dröm...

Haha jag drömde inatt att jag lånade Jossans mammas (Christina) bil.. Och så GLÖMDE jag att lämna tillbaka den... Så det gick ett år, sen var jag med Jossan och hon var skitsur. Men sen snackade vi och blev  vänner igen, Jossan pillade i mitt hår..=)

Men det var en dröm det där, i verkligheten så vägrar JOssan svara i telefon trots upprepade meddelande i röstbrevlådan. JOssan det härär dett meddelande till dig: SVAAARAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

hEJS

Jag lyckades!!!!

Hålla mig vaken igår.. Hade en skitrolig kväll, tack för den Madde, Emma och Lisa!

Idag blir det städning av lägenhet, och därefter pepparkaksbak hos pappa och innebandy i Lundbyskolan. Mamma hyr idrottssalen där varje lördag!

Så det är dags att sätta igång, hejsvejs!

Sjuk

Åååh vet inte vad det är med mig, är inte sjuk men orkar verklgen ingenting. Är svintrött hela tiden och det börjar bli jobbigt (hehe) Men jag äter som jag ska, sover mina timmar varje natt och jag har inte tränat den här veckan. Men det blir fan inte bättre! Vill verkligen spela innebandy, men bara tanken på att ta ett enda löpsteg gör mig matt...

Idolfinalkväll hemma hos Madde imorgon.. Jag som bara älskar idol, eller hur var det nu? Har sett ett enda avsnitt iår, och det var förra helgen när jag satt på glöggkväll hos Linn och jag blev tvingad att titta =)
Ska hursomhelst bli mysigt att träffa Madde, Emma och Lisa. Mina lundbykickers...;) Får så om jag orkar hålla mig vaken bara...........................



Hejs

Gossip girl...

Dte här var det bästa avsnittet hittills.. Emma som aldrig gråter till TV/film fällde näästan en liten tår.. Chuck Bass, kom hit så ska jag ta hand om dig..=)

Ikväll har vi bakat knäck och chokladkola och vaniljkola. Gott blev det!

Pusshej