Onsdag

Jag är faktiskt lite arg på alla läsare för jag tycker att ni ska kommentera mera..:P

har iaf jobbat idag.. men fick sovmorgon för pappa har jobbat hemma i örebro idag så han tog tjejerna till skolan. sov till elva.. de va asskönt. o imorn är jag ledig. ska fixa mina euron och sen ska ja kanske till lisa.
kolla på jackass nyss. haha dom är sköna.

o nu äre dags att sova, heejs


Tisdag

Idag är jag himlans trött, hade första träningen med tjejerna sen ja kom hem.. fan trodde inte att man kunde tappa så mkt kondition på bara en vecka. Visserligen så träna ja på GranCanaria, men ingen kondition.
Nu har jag precis varit iväg o lämnat Fanny o Klara i skolan. O nu sitter jag hos mamma o ska snart ta tag i min dag.. Så nu ska jag städa och packa upp väskan och packa en ny väska. Sen ska jag käka, göra iordning mig innan jag åker tillbaks till pappa, lämnar bilen där och går ut med Elsa. Klockan 12.45 så ska jag vara på jobbet. Så de börjar bli lite ont om tid.. Synd bara att jag är så trött så jag helst vill gå o lägga mig igen..


Igår då, jag gick upp vid halv tio o skulle börja packa då, men så ringde jossan o ja fastna i telefonen med henne.. hon är bara sååååååååååå jobbig :P:P
Sen träffa jag Madde o vi gick ut med Elsa. Efter det så gick vi upp på stan, mötte Lisa och tog pappas bil till blomsterlandet.. Lisa ville ha nån blomma som hon hade sett o madde ville köpa frön till balkongen.. O ja hitta en julros som ja köpte till mamma..:D Hon blev glad. Sen efter det så åkte vi hem med Madde o hämtade Fanny o Klara från skolan, efter det så åkte vi till Lisa o fixa hennes blommor o mös med hennes kisse Priest. Han är skitgosig. Efter typ 20 min ringde ewa o ville bli hämtad så då åkte jag Klara o Fanny o gjorde det. jag skjutsa hem dom, gick ut med elsa o åkte sen o hämtade Johanna lagom till vår träning med lilla laget.
När vi tränat dom så drog vi till vår egen träning. O sen var dagen slut.. Jag dog i sängen.
Nu ska jag ta tag i packningen så jag inte fastnar här idag igen.

heejs

Veckan

har varit fiiinfin!! ;) jag kom hem inatt vid kvart i två efter att ha blivit hämtad av Sebastian o Marcus.. (tackotack) det va riktigt skönt att komma hem o sova i en säng man känner igen och att få sova till tolv utan att oroa sig för mkt på de förlorade soltimmarna..:P
Så nu sitter jag här på mitt rum o lyssnar på Mando Diao (favoriterna) o käkar toblerone.. fetbra.
Tänker också tillbaka på veckan som gått o tänkte nu lista alla bra o dåliga saker med resan

BRA:
  • Solen och värmen (mellan 25-30 grader)
  • Att få bada i havet
  • Det trevliga sällskapet (Pappa, pappas fru Ewa, systrarna Frida Klara och Fanny, Fridas kompis Kajsa med hennes pappa och sist (men inte minst) Camilla.
  • Att pappas hotell blev fullbokat så ja o Camilla fick bo på dorado hotell. (typ två stjärnor mer)
  • Att de va happy hour typ hela kvällen på Harleys i Puerto Rico (=redan billig dricka blev ännu billigare)
  • Resturangen Los Canarios, godast mat plus att dom va asbra på att göra kaffe på mexikanskt sätt, alltså kaffe med grädde o kanel o nån likör o sen hällde dom i brinnande sprit ner i, assnyggt.
  • Att avocadosarna va perfekta vaaaaarje dag. Fetgoda
  • Utsikten från fönstret i trappan utanför vårt rum.
  • Juicen på frukosten, färskpressad apelsinjuice
  • Att de fanns Aloe Vera i rabatten (haha)

DÅLIGT:
  • Att det blev molnigt på eftermiddagarna
  • Kylan på kvällarna
  • Städerskorna på hotellet som inte bytte våra lakan en enda gång på hela veckano bara bytte våra handdukar varannan dag trots att vi hade slängt dom på golvet så duktigt
  • Att de va happy hour typ hela kvällen på Harleys i Puerto Rico. Andra gången jag har drabbats av minnesluckor.. hehe tur att camilla va med.
  • Alla resturanger utom Los Canarios vi åt på, om de va god mat va de skabbig matsal o vice versa.
  • Tomteblossen i våra drinkar eftersom man fick fullt me tomteblossaska o drinken.
  • Att det kostade 70 spänn att äta på flyget och så fick man en pannbiff som de skulle vara mozarella i men ja tror att dom skrev fel o menade senor o brosk. Fick flashbacks från skolan o skolmaten
  • Att Aloe Veran visserligen existera men va för seg för att bryta av.. fick gå runt med svid på axlarna o ryggen..
  • Att veckan gick så otroligt fort.
O nu när jag suttit o klurat på mina små listor så ska jag sätta mig ner med småtjejernas träning imorn. Måste dessutom försöka få ledigt på onsdag för då har dom match..

Slutligen vill jag bara gratta mitt lag för att vi VANN MOT LILLÅN OCH ÄR DÄRMED KVALIFICERADE FÖR KVAL UPP TILL DIVISION ETT! JIIIHAAA de va den bästa presenten man kunnat få. tack Flicks

heejs

gran canaria :D

är jag på nu... upptäckte precis att det faktiskt finns åäö. fast ä och ö sitter på fel ställe...:D
aja vi har iaf det hur bra som helst, tror jag har bränt mig litegranna idag.. fast de gör inget.. o de kommer massa gubbar o tanter hela tiden o ska kolla vad vi gör.. asirriterande..

skickar iaf en hälsning till alla som inte va inne på msn nu när jag sitter vid datorn (jäpp seb de va lite dålig stil) nu ska camilla ha datan o sen så ska vi upp o duscha..

heejs


Fyyfaaan

vad jag är trött. Har precis varit ute med Elsa o innan de så lämna jag ungarna. Idag har jag massor att göra, jag ska:
-Ringa Ving för att kolla om de finns penicillin på Gran Canaria (två i familjen har haft halsfluss)
-Ringa 3 för att stänga av mitt telefonsvar
-Ringa nån sorts magasineringsfirma för att kolla hur mkt de kostar att magasinera soffan jag fick häromdan.
-Packa till Sthlm (åker dit idag med syrran för att titta på innebandy med pappa)
-Packa till Gran Canaria
-Gå långis med Elsa

O det här ska jag hinna innan klocka fyra för då går tåget till sthlm. Gaaaah jag kännr mig stressad, måste nog koppla av med ett gilmore girls..;P

Ni får ursäkta om jag kanske skriver med lite dysilexisvenska, datorn ja skriver på är en bärbar som jag inte haft så länge, så jag är inte riktigt van med att knapparna är ultrasmå.

Jää, igår fixa jag så att Seb och Marcus har en bil att komma o hämta mig o Camilla med från Arlanda nästa lördag.. Nu är det bara att påminna/övertala dom att dom ska hämta oss.

Heeeejs

Alla Hjärtans Dag

Tjena.
Så nu har man skaffat en sån här också. Får väl se hur länge man orkar stå ut..:P Vet inte riktigt vad jag ska skriva..:D
Men min dag började iallafall med att Ewa väckte mig vid 7, de va dags att få upp mina småsyrror (Fanny 9år, Klara7år) för dom skulle till skolan. Ewa va tvungen att åka till jobbet tidigt imorse så ja fick lämna tjejerna. Det har jag iofs gjort nu ganska mkt dom senaste veckorna men va gör man inte fr familjen..:P Sen efter det så gick jag och Elsa (hunden) t o gick. O efter det hade jag mitt kiropraktorbesök hos Henrik. Har inte varit där på ett tag så de smällde ganska rejält när han knäckte..:S
Efter det bar det iväg till Eurostop för att hämta ett mystiskt paket som ja inte hade en aning om vart de kom ifrån- de visa sig att de va ljusen från ljuspartyt ja hade för några veckor sen.. Jäklar va ont i  huvet ja fick när jag höll på med dom där, de lukta så himla starkt..
O nu har jag bara varit hemma nån timme för ja jobbade till nio idag.. mindre skönt för de va skitmkt folk o handla idag..:S
Fast när ja kom hem så låg det en jättefin alla hjärtans dag teckning o vänta på mig från Fanny. Av Klara fick ja inget eftersom jag faktiskt hade fått en magnet med ett hjärta på förra veckan.. Haha roligare unge finns inte..
Seb har jag inte hört nått ifrån idag, förutom smsen ja fick imorse.. Han har kanske dött på skjutfältet eller nått.. Det ordnar sig nog.

Nu ska ja gå o borsta tänderna för de känns som att det är sandpapper på dom.. Minde fräscht!

Heeejs

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!