Finbesök från huvudstan och Footloose...

Äntligen fredag!

I eftermiddag så ska jag möta upp Lisa, Madde(?) och Amanda på stan! Ska bli kul o träffa henne, har inte gjort det på 700 år typ =)  Ska iallafall köpa en skjortklänning idag, och så tänkte jag försöka hitta ett par skor!!

Ikväll blir det footloose med mamma, lisa, frida, olivia och mats.. Det blir nog roligt, och nu blev klockan jättemkt så jag måste ta och dra!

Hejs

Nattbesök och marieberg..

Var på Marieberg igår med mamma, mysigt! Sen åkte vi hem och käkade sallad hos henne och tittade på Efterlyst.. När jag skulle åka hem fick jag med mig en liten råtta, Olivia!! Så hon har sovit här inatt, det var också mysigt! Nu sitter vi och tittar på the Voice och käkar frukost..
Snart ska jag skjutsa hem henne och hämta mamma, vi ska till Stadium Outlet som öppnar sin butik i Örebro idag, det finns säkert en massa klipp där..;)

Dags att fixa sig!

Hejs



Charmigt...

Jag skulle aldrig byta ut mina älskade katter, men när Belfine kommer klockan 3 på natten och väcker en för att hon vill gosa och mysa så är det inte långt ifrån...


Gris-katten

Imorgon är en annan dag...

Japp, Emma och Madde det håller jag med om, tack!!

På vägen hem från jobbet igår så träffade jag Johanna, min gamla klasskompis som jag inte har sett sen studenten typ.. Det var skoj, tydligen bor hon precis vid mig och jobbar precis vid mig.. Men det tog ett par månader innan vi stötte på varandra, konstigt!! Hon ska gifta sig här snart, spännande för henne!

Så var jag på fotokurs igår också, det var kul!! Sebastian har en monsterkamera med en miljard tillbehör som bara kommer att ligga här hemma och skräpa när han är i Affe. Så då tyckte han(läs: jag tyckte) att det var lika bra att jag fick användning för kameran så han anmälde mig till kursen. Snällt!  Igår fick vi iallafall lära oss om ISO och sånt därnt.. Ska sitta och öva lite här hemma någon dag, måste läsa igenom min manual också. Sebastian hade "tappat bort" manualen så pappa fick ladda hem den från internet och sedan skriva ut den, 180 sidor var den på =)

Nu ska jag dra, måste hitta något ätbart till frukost... (hehe har en aftereight-chokladkaka i kylen)

//Emma

Måndag morgon..

och just nu är jag så trött så jag nästan svimmar.. Kunde inte ens gå rakt när jag gick från sängen till duschen..

Det mesta känns tungt för tillfället.. Gjorde min livs sämsta match mot Västerås i lördags, så inte ens innebandyn funkar..
Dessutom så skjutsade jag Seb till tåget som går till Stockholm igår också. Hans förra chef ringde för två veckor sedan och erbjöd honom en plats i Afghanistan. Så nu ska han dit i maj men utbildningarna i Skövde/Stockholm börjar redan idag klockan 08.00.
Jag saknar Jossan något så fruktansvärt, vi har inte setts sen typ nyår.

Nu ska jag göra iordning mig, har ingen aning om vad jag ska ta på mig. Bryr mig inte heller...


Man hade ju visst blivit utmanad också.....

Jag har blivit utmanad av Madde


Utmaningen:
1. Gå in i mappen mina bilder.
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.





Självklart blir det en sån här bild.. Varför? För att det så är jag jobbar väldigt ofta på foton!!
Aja, bilden är iallafall tagen i somras hemma hos Lisa. Jag, Lisa, Madde, Sofia och Linn hade en mysig kväll med plocka-iordning-själv-sallad och gör-dina-egna-drinkar. Detta är dock taget innan drinkarna.. Tro det eller ej...