Gott nytt år!!!

Sista dagen på året, och vi har nu varit här i två veckor. Tiden bara flyger iväg, känns som att det var igår som vi kom hit.
Idag har vi ridit elefant, haha Sebastian var räddast i världen och höll krampaktigt i korgen vi satt i hela tiden! Mkt roligt! Jag fick hoppa fram och sitta på elefantens huvud och mata henne med bananer, under tiden tog vår guide kort, han hade grym koll på Ohm (elefanten hette typ så) han fick hene bla att plocka upp ett papper som låg på marken, genom att bara peka på det och låta lite. Coolt!

image34

Efter elefantritten åkte jag o Seb till stranden för att käka nudlar, det var skitgott men Sebastian fick en konstig öl som smakade typ överjäst eller nått och killen som hade resturangen ville inte ge honom en ny så då blev dom lite osams och nu kan vi inte gå dit mer. Surt!!! Vi får leta reda på ett bättre ställe imorgon.
Efter stranden gick Sebastian och handlade för kvällen, jag hade precis fått fransk manikyr så jag kunde inte följa med. Dom har på så jäkla tjocka lager av nagellack så man får vänta i 4½ år ungefär på att det ska torka! Men iallafall, lagom till att champagnen hade kylts så hör vi hur det börjar smattra utanför, SPÖREGN! Så himla typiskt, dom enda dagarna som vi hade tänkt att fira regnar det på, vår 2årsdag och nu också nyår! Fyfan, vi hade tänkt sitta på stranden och käka, blir inget med det nu.
Nu ska jag kika lite på aftonbladet, måste hålla mig uppdaterad om vad som händer hemma! Hejdåhej!

Just ja, igår åkte vi till Lamai beach för att bada och sola samt för att kolla på Hinya och Hinta. Det är typ två stenformationer som skulle vara formade som två könsorgan. Helt ovärt, stenarna tog kanske 10 minuter att titta på och Lamai Beach´s sand var jättegrovkornig och ska kanske inte kallas för sand utan snarare för grus... Ett tag hade vi tankar på att bo där men vi stannar nog på Chaweng Beach. Det enda som var bra var att Sebastian åt den "godaste hamburgaren han någonsin ätit". Så det var ju bra att någon av oss fick ut nått av turen!

Nu säger jag hejdå, hejhej!

Torsdag!

Idag är första gången jag har bränt mig på hela resan! Bra gjort för att vara Emma.
Den 26e skulle jag o Seb fira vår 2årsdag på nått bra sätt, fast då regnade det hela dan! Värsta dåligt!! O igår var vi iväg och kikade på en krokodil och ormfarm. Sjukt äckligt ställe, dom lekte med krokodilerna och ormarna så man satt på helspänn under hela deras uppvisningar! Sen när vi gick runt bland terrariumen och tittade på ormarna så var det flera som verkade döda! Typ helt uttorkade och äckliga! Så den dan var också ganska bortkastad! Men d¨å är det ju tur att solen sken som aldrig förr idag så vi fick en ordentlig bränna! hehe..
Fick manikyr och pedikyr idag med, fan mina fötter var ju inte direkt fräscha, och tanten fick jobba länge med att fila bort allt. usch.

Det här blev ett dåligt inlägg, ´men så är jag ju rätt hungrig med så jag orkar inte koncentrera mig!!


God Jul och Gott Nytt År!!

image33

Apberget!

Idag tog vi en sväng upp på apberget. Det var fan apor överallt, endel söta o andra inte! (dom små va söta, dom stora va fula) Ska försöka lägga upp en bild, om det inte tar för lång tid!!!
Snart ska vi försöka leta på en resturang som heter Mårtenssons, dom hade oxfilé med potatisgratäng och det känns som ett gott avbrott från alla mina calamarirätter som jag beställt hittills! Efter det så ska vi försöka ta oss till en nattmarknad som vi såg på vägen till apberget, vi får väl se hur det går, alla tuktuk-förare är inte direkt jättebra på engelska. Fast det kan ju vara charmigt också.

Om någon från jobbet läser detta: Kan ni då be Marita att skriva vart dedära vattenfallet låg, vi har ett som ligger 60 km bort från Huahin, är det rätt??

Mamma: Upplägget på bloggen är enkel, läs o kommentera om du vill! Så mkt mer äre inte! :D Saknar er en massa med, krama alla från mig.

image31

En apa tyckte att min axel va ett bra ställe att sitta på, men som ni ser på bilden så var jag inte lika förtjust! Mannen i bakgrunden tyckte dock att det var väääääldigt roligt!



Hälsning från Thailand!

Trodde ni att ni skulle bli av med mig så lätt?? Nää, glöm det, min pojkvän är en datanörd och att jag ens tänkte för en sekund att han skulle kunna vara utan alla sina internetsidor var ju bara korkat av mig!
dessutom så fixade han så jag kunde skriva åäö. värsta bra!

Nu befinner vi iaf oss i Hua Hin, vilket är hur bra som helst. En supermysig stad(dom delarna där jag har varit) med fin strand och en jättemysig nattmarknad. Hotellet vi bor på är hur fint som helst. Och ganska billigt också. :)
Och på stranden finns det massa med minikrabbor och massa eremitkräftor och jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag vill ta med mig alla hem i en burk så dom kan få bo i mitt akvarium! hehe

På söndag ska vi till Koh Samui, och alla har sagt att det här är sådär, så snacka om att vi har höga förväntningar på Koh Samui "paradisön"!!!!

Nu ska jag o Sebastian ut och slåss med alla thailändare som vill sälja saker till oss, fast dom är inte så jobbiga. Inte som i Turkiet! Eller tunisien!

Hoppas att alla har det bra där hemma, hejdåhej!

image30

Just ja, jag har ju klappa tigrar med, den här ungen fick jag tillome pussa, mysigt!

Arlanda bejbi jä (sebastians rubrik)

Nu sitter vi här på arlanda, seppo dricker kaffe som han egentligen inte vill ha, han vill ha te. O nu nyper han mig i armen och gör ledsenminen. haha
Nu ska jag shoppa loss på taxfreen. Hörs om ett tag! herrå

Thailand nästa

jag är färdigpackad, fjärilarna i magen kom redan imorse. Nu har jag dessutom ont i halsen! Och kan inte sova.
men Thailand ska bli bra ändå. förmodligen sista inlägget nu på ett tag,imorgon är jag busy. vi hörs!

Lala

Häromdan såg jag klart mitt sista Sex and the City-avsnitt. Fyfan vad tråkigt. Fast nu har jag hittat nån serie som heter Gossip Girl, har bara tankat ett avsnitt som jag tänkte se på ikväll om jag får tid.

Två dagar kvar till thailand. Jag har fortfarande inte packat klart och i morgon måste allt vara fixat. Ska först hem till MAri o käka frukost och dela ut julklappar. Sen ska jag spela match kl 2. O mitt tåg går 16.55. Så allt måste vara klart innan jag åker till Mari. Panik? JA!

Nu äre dags för jobb, hejdåhej!

Totalt jävla mörker

Jag är så sjukt förtvivlad för tilfället! Matchen ihelgen gick svindåligt. Ni idioter som känner att ni vill gotta er i detta kan gå in på innebandy.se och klicka er fram till resultatet, sen kan ni dra åt helvete! Inga pikar tack, inga kommentarer!
Sen måste jag bara få klargöra en sak. Jag älskar inte att jämt vara slut i kroppen, att jämt ha träningvärk. Jag älskar inte heller att efter jobbet nästan bli osams med mamma för att jag tjatar så mkt om att hon ska komma o hämta mig för att jag sen ska skjutsa hem henne, byta om, inte hinna äta och stressa ner till träningen. Jag gillar absolut inte att hälften av alla fester jag blir bjuden till måste jag gå omkring nykter, den andra hälften orkar jag inte gå på för jag måste sova och återhämta mig. En annan sak jag inte gillar är när jag av ren utmattning somnar en halvtimme in på VARENDA film jag och Sebastian ska titta på, att jag somnar ifrån honom. Trots att han bara är hemma på helgerna och trots att jag kan sakna honom så jag gråter i veckorna. En annan jag längtar efter är Josefin Suvander, min vapendragare, min absolut bästa kompis som jag har upplevt mina absolut bästa stunder med i detta liv. Henne, gott folk, har jag inte träffat sen i augusti. Då åkte hon till Linköping och pluggade, och inte en enda helg har jag kunnat åka och träffa henne pga matcher eller så har det varit något annat som inte klaffat.

MEN, Jag har gjort ett VAL, jag har valt innebandyn! Jag ÄLSKAR min innebandy, mitt innebandylag, adrenalinet som matcherna ger. Sötman från en seger och det beska från en förlust. Trots allt jag förlorar för min innebandy så kämpar jag på. Försöker att inte missa en träning, åker hem tidigare från Thailand för att det är match den 12e! Stressar, fixar och donar för att hinna med att träna för ett MÅL, att hålla oss kvar i Division 1! Det var i början på säsongen allas mål, jag kommer mkt väl ihåg när vi satt där på stenen isomras och gemensamt kom fram till detta mål. Men nu kommer kruxet, dom senaste två veckorna har det varit URUSEL träningsnärvaro. Vi är ungefär 20-25 i laget, idag var vi 12 stycken. Vart tog resterande 8-13 personerna vägen? Är alla sjuka? Hur ska vi hålla oss kvar i Division 1 om inte alla kommer ner och tränar? Så bra är vi inte. Men vi hade en uppåtkurva som stegför varje match där ett tag. Det gäller nu att suga tag i den kurvan och få den att höjas så mkt att det blir en vinst! Vi får fan inte ge upp. Vafan, jag har ju lagt hela mitt sociala liv på detta. För om alla bara ger allt, som förut. Ja då kan jag leva med att somna vid halv tio varje kväll, att aldrig få sitta ner och äta med min familj eller att få använda telefonen som enda kontakt med Jossan. Då är det smällar jag kan ta, för i samma sekund som jag kommer ner till träningen så blåser alla bekymmer bort, då är jag i mitt rätta element, med underbara lagkamrater,en klubba och en boll. Och den känslan vill jag ha tillbaka!

idolkväll

Shit pommes vad spännande idol är, vet inte vem jag håller på. Båda är väldigt bra. Och jag som alltid har förkastat idol alla andra år. Men när mamma tittar och jag vill sitta med henne så blir det så att man blir involverad i idolsvängarna. Amanda är konstig men cool och Marie sjunger som en gud!

Va på vårdcentralen med Olivia idag. Och då var jag tvungen att hämta henne på skolan, min skola! När jag kom fram så satt hon inte i klassrummet så jag blev tvungen att leta efter henne. Då drabbades jag av värsta flashbacksen från tiden då jag gick där. Gick i korridoren där biblioteket är, kommer ihåg när vi hade klassfest och vi sprang runt o hade spökjakt. Och sen på kvällen trodde vi att det kom en bil utan hjul och förare. Har nog aldrig sprungit så mkt som då. Sen gick jag förbi trädet där vi fick Sofia att svimma. Sen blev det massa skäll från lärare för det var ju faktiskt farligt att hålla på med sånna grejer (man skulle först hålla andan ett tag sen skulle nån typ trycka till på ens bröst så tuppa man av)
Och idrottshallen måste ha krympt för så liten var den inte senast jag såg efter. hehe och påväg till jympasalen så gick jag förbi stället där Emma Segersten sa till Timmy att jag gillade honom fastän hon inte fick. Those were the days! haha.. Kan sitta o skriva massa saker som hände mig när jag var liten, men det kan kanske räcka. Haha snöbollen i ögat och ketchuppussen är också minnen man minns starkt.

Imorn äre match, nu ska vi fan vinna. Börjar bli trött på att förlora. Och jag ska vara så jäääävla bra. hehe!

Nio dagar kvar till Thailand baby. heeerrrrrråååå

Förstår ni nu varför jag hatar Sebastians "jobb"??

http://tv4nyheterna.se/1.222159/nyheter/2007/12/05soldat_skots_ihjal_under_ovning_i_skovde;jsessionid=cbayPEGBNQI-58-7_-QAr


Kunde lika gärna ha varit han. Helvete.



Varför ska det alltid finnas en rubrik?

Hehe hade väl tänkt skriva nått långt inlägg här i fredags. Hade tänkt göra mkt den kvällen. (se tidigare inlägg) Men jag orkade verkligen inte. Tror jag tittade på 6 avsnitt av SATC, sen somnade jag. Hehe kul tjej! Men jag tror jag behövde en sån kväll, fick sova tills jag vaknade av mig själv i lördags med. Det var också skönt! Sen vare matc i lördags också. Vi förlorade med 3-2. Trist, men vi var inte vakna i första perioden och släppte därför in två mål. Sen i slutet på andra och i tredje började vi vakna till men då räckte inte tiden till. Fick iaf hänga ett, det var ju roligt. Tyvär räckte inte det till! Surt! PÅ kvällen åkte jag o Seb hem till pappa och spelade poker, gick väl sådär, kom trea!


O idag har jag inte gjort så mkt, käkad frulle på Clarion med Seb, Mari o Pelle. Det var väl helt okej, kunde kanske ha varit bättre. Men jag blev mätt iaf..:D Sen har jag tittat på Ösk-Västerås idag med, var väl inte en jätterolig match. Varken V-ås eller Ösk vågade riktigt och därför blev det mkt rull mellan backarna. Matchen slutade 3-2 till V-ås efter suddenspel.
Och nu ligger jag och tittar i taket på en spindel som har hunnit gå ganska långt under tiden som jag skrev det här inlägget! Intressant va? :P
Imorn ska jag luncha med pappa (efter anske 2 veckors tjat från min sida) Efter jobbet så ska vi åka och köpa en ryggsäck till mig som jag ska ha i Thailand!
Nu msået jag ta hand om mina kläder och sen blir det nog ett avsnitt med SATC. tjarå