Midsommar

Hade en mkt trevlig midsommarafton.. Andreas Wrang hade bjudit hem mig, Sebastian, Camilla, Marcus och Julius på grillning.. Utöver oss så var också Andreas syster Anna med kompisar där.. När vi kom dit vid 6 så satte vi genast igång med maten.. Jag o Sebastian hade köpt kanske 3 kg potatis till oss och Camilla.. De blev kanske lite väääl mkt..;) Andreas hade fixat sånghäften med massa snapsvisor i, så det användes flitigt.. Fanns massa roliga däri. Vi drack Överste Brännvin.. hehe inte så gott kanske.. Marcus hade köpt en melon som jag camilla och nån kille (kan de ha varit nån av johanarna?) gröpade ur och fyllde på med vodka. Sen gick vi därifrån och glömde bort den.. hehe.. värt! Vid kvart i två så åkte åkte jag, camilla o seb.. vi släppte av camilla vid bussen o åkte sen hem till Sebastian.. Haha när vi vakna upp dan därpå så bestämde vi oss för att se Planet Earth.. Haha de va bara det att vi hade sett det på natten innan vi somna fast vi hade glömt bort det.. höhö najs jobbat GP!

Sen har jag en inte lika glad nyhet, Sebastian har bestämt sig för att göra ytterligare en termin i det militära.. Så den 16e juli så åker han till Skövde och blir kvar där i 8 månader.. Efter det får vi väl se om han gör utlandstjänst med.. MEn jag har alltså ett år till att gå omkring o sakna framför mig. Kändes väl inte så kul när han berätta det, men nu äre väl bättre.. Jag  har ju iaf innebandyn..;) Så mkt mer äre väl inte... Jossan flyttar till hösten, hon ska plugga.. Camilla åker i januari för att göra lumpen.. Dom som finns kvar är väl då Madde o Lisafis.. Och så innebandylaget.. Dom är iofs ganska många..;) Så Soss, Johanna, Martina, Emelie, o co.. I höst hänger jag efter er..;))

Imorgon börjar jag på riktigt på banken, ska bli himla kul.. Börjar bli nervös..:D Men det ska nog gå bra.. Hoppas jag..:P Sen får vi väl se hur de blir till hösten.. Vet inte om jag har ngn större lust att gå tillbaka till Lucculus.. Söker nog nått annat. Fast jag saknar redan Karin, Åsa och Frida.. Och alla andra också såklart.. fast mest dom..:P Jag o Karin ska ju ut o springa snart.. Gaaaah jobbigt!

Nu ska jag plocka av pastan från spisen. jag dör av hunger..

Heeejs

Träning

Har precis varit o tränat.. Duktigt av mig med tanke på att jag knappt kunde komma ur sängen imorse.. hade sån himla träningsvärk.. Det är bra själsligt att träffa tjejer som man känner sig så himla trygg med.. Jag vet vart jag har min plats och det är skönt eftersom det har varit lite upp o ner dom senaste veckorna med nya jobbet å allt.. Jäää mina tjejer rockar! :P Även om min alldeles egna favorit PhettoSoss inte va där..;)

Utgång senare.. va bjuden på fest hos en jobbarkompis men så bestämde vi att jag skulle möta upp dom på björnstugan.. Camilla är där redan så ja kan nog sitta med hennes gang en stund.. Haha fick med mig Johan också, en glad överraskning..:D Fast jättesent blire nog inte ikväll, börjar jobba 8 imorgon bitti så de får inte bli allt för mkt tequila..;) Sen skulle kanske Seb och hans kompisar titta förbi för dom MUCKADE idag. grattis grattis grattis!

Nu måste jag iväg och handla, har ingen frukost här.. och måste äta nått med..
Heeeeeeeeejs

image12
jag i markaspåret.. höhö

Idag..

Efter en förjävlig kväll så känner jag mig idag tom som en räka, sårad och trött. Jag är helt enkelt inte på topp. Ska därför bli skönt att åka till Leken imorn och fira Jossans 20års dag.. Bada, käka glass med chokladkross (du lova jossan :D) och bara snacka skit. Så får vi väl se hur de blir med resten..

Den här veckan har varit avslutningsveckan.. Hade sista dagen på Lucullus i torsdags, iaf den sista på hela sommaren, sen får vi väl se hur de blir till hösten. Sen idag var det sista ridlektionen på hela sommaren.. Också lite sorgligt, men samtidigt skönt att inte behöva ta hänsyn till den varje lördag.. NU kan jag råsupa varje fredag om jag vill..;) hehe näerå.. men skönt att slippa behöva tänka på vart man sover fredagkväll och vart man har sina ridkläder...

Lisa(20år) ringde förut och ville låna Fanny (9år) och Klaras (7år) simsspel.. moahahhaa vem är största tönten på jorden, Lisa, Lisa..;)

Nää nu ska jag döscha.. Har solat, ridit och kört skottkärran några vändor till skogen idag så jag är lagom fräsch..

sjeeH

OOOOOOOOOOOOOOOHHH

jag är så förbannad.

I näst sista avsnittet av GG så friar Logan men då är Rory cp och säger nej o nu har dom gjort slut. Jag funderar på att inte titta på det sista avsnittet bara för att markera min ståndpunkt.. hehe.

Wää mit huvud dunkar och nu ska jag ta tag i dan.. heejs

Helgen

har varit finfin, lite mkt att göra dock. Det började med att jag tog cykeln bort till Risbergska för att kika på Soss när hon sprang ut från hennes kanske sista skoldag någonsin.. (vem vet) Hon va såååå fin så jag blev riktigt rörd. Jag hängde en huligantuta, en handfläkt och en flaska danska droppar runt halsen på henne.. Då blev hon ännu finare..;) Sen bar det upp på stan för att kika på tåget, träffa Sebastian o Sanna och köpa dricka.. (fett varmt vare) Efter ett tag ringde Mats så det var bara att pallra sig ner till busshållplatserna vid konserthuset för att blu upphämtad för resa till Jönköping.. Väl där så fira vi min kusin Emelie som också tog studenten..

Eftersom det blev så himla sent i jönköping så sov jag över i motala istället för att köra hela vägen hem till Örebro.. Detta betydde i sin tur att jag blev tvungen att gå upp kvart i sju lördag morgon för att klockan sju bege mig till Örebro och Lucullus.. Handlade frukost (french hot dog med kaffe) på Shell i Askersund.. Efter jobbet tog jag bilen tillbaka till Motala för att tillbringa kvällen där..

Och nu har jag apbråttom till jobbet så ja måste gå, skriver mer ikväll. heeejs

Söndag

morgon och jag har precis avslutat ett gilmore girls avsnitt.. Herregud vad bra det är..;)
Är som sagt i Lundby nu och snart ska jag nog gå ner o käka lite frukost och umgås med mamma, med det menar jag greja i trädgården.. hehe.. Har tillbringat dom senaste dagarna med att tänka ganska mkt.. Camilla på jobbet km häromdan med en mejladress till hennes kompis i LA som ville ha en aupair.. Så nu kanske jag drar till LA, har aldrig varit i USA förut, så de vore häftigt.. Å andra sidan så vill jag vara kvar i Örebro eller iallafall Sverige för att se vart de här bankjobbet leder... Ett sånt jobb är nog mer värt än att vara barnvakt i Los Angeles... Fast jag vet inte.. Jag vet ingenting längre, hade ett ganska givande samtal med Jossan igår.. Hon fick mig på bra humör, fast nu har det vänt och blivit dåligt. Känner mig bara så förvirrad just nu. Vad vill jag?

Iiiih

jag älskar min säng och mitt rum.. Har sovit så himla gott inatt!